Dinçer azap kimdir?

İçindekiler:

  1. Dinçer azap kimdir?
  2. Tunç Petrol'ün sahibi kim?
  3. Opet Petrol kime ait?
  4. Dinçer Azaphan hangi benzin istasyonu?
  5. Yiğit Şardan kimdir nerelidir?
  6. OPET hissedarları kimler?
  7. Dinçer Azaphan mescit nerede?
  8. Opet kime ait?
  9. Yiğit Şardan neyin sahibi?
  10. Yiğit Şardan hangi ajansın sahibi?

Dinçer azap kimdir?

Tunç Petrol'lerin sahibi Dinçer Azaphan, babası Tuncay Azaphan Dinçer Azaphan'ın ablası ise Dilek Sarıkaya'dır. Dinçer Azaphan Beyaz Tv program müdürü Müge Dilek evlendi! Beyaz Tv program müdürü Müge Dilek ile evlendi. Düğünde sanat siyaset ve spor dünyasının önemli simaları yer aldı.

Tunç Petrol'ün sahibi kim?

Tunç Petrol'lerin sahibi Dinçer Azaphan, babası Tuncay Azaphan Dinçer Azaphan'ın ablası ise Dilek Sarıkaya'dır.

Opet Petrol kime ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET'e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp'ün üzerindedir.

Dinçer Azaphan hangi benzin istasyonu?

Galatasaray Kongre üyesi Dinçer Azaphan, sahibi olduğu Zeytinburnu Sahil'deki Tunç Petrol'de yaptığı uygulama ile benzin istasyonunda Süper Lig karşılaşmalarını müşterilerinden hiç bir ücret talep etmeden izlettiriyor.

Yiğit Şardan kimdir nerelidir?

Yiğit Şardan, yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Türk iş insanı, spor yöneticisi ve eski basketbolcudur. 2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde aday oldu. ... Türkiye Basketbol Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı.

OPET hissedarları kimler?

Yönetim Kurulu
  • Fikret ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı
  • Ali Y. KOÇ Yönetim Kurulu Başkan Vekili.
  • Nurten ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi.
  • Ufuk ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Ömer M. KOÇ Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Levent ÇAKIROĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Filiz ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Yağız EYÜBOĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
Daha fazla öğe...

Dinçer Azaphan mescit nerede?

Tunç Petrolleri'nin sahibi, genç iş adamı Dinçer Azaphan Zeytinburnu'nda bulunan benzin istasyonuna yaptırdığı mescidi önceki gün kullanıma açtı. Tunç Petrolleri'nin sahibi, genç iş adamı Dinçer Azaphan'ın Zeytinburnu'nda bulunan benzin istasyonuna yaptırdığı mescid Cuma namazı ile birlikte kullanıma açıldı.

Opet kime ait?

Opet Hakkında Mersin'de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi'ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited'i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.

Yiğit Şardan neyin sahibi?

2004 yılında Güzel Sanatlar Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Yiğit Şardan; Güzel Sanatlar / Saatchi&Saatchi, MG Inıatıve, Content Media, Med Yapım Televizyon Yapımcılık, Ping, Coolshark, Netbook Media, Blab, Ideas Sports Marketing ve Spark Stratejik Planlama şirketlerinin ortağı.

Yiğit Şardan hangi ajansın sahibi?

İlkokulu Bursa Özel İnal Ertekin'de, ortaokulu Galatasaray Lisesinde, liseyi Robert Kolej'de, üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği'nde okudu. 1983 yılında başladığı Güzel Sanatlar Reklamcılık A.Ş.'ne 1988 yılında ortak oldu ve o günden beri de yönetim kurulu üyeliği ve ajans başkanlığı ...