Türk Telekom WiFi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom WiFi nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom kullanıcı adı ve şifre nedir?
  3. Modemin güncel olup olmadığını nasıl anlarız?
  4. Türk Telekom WiFi ne kadar?
  5. Modem Yazılım Güncelleme ne kadar sürer?
  6. Türk Telekom modem Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  7. ZyXEL modem sifresi hangisi?

Türk Telekom WiFi nasıl yapılır?

Türk Telekom Aboneleri için Türk Telekom WiFi Hizmetine Giriş Türk Telekom WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) özelliğini açınız. Kablosuz ağlardan (SSID) “Turk Telekom WiFi”ı seçiniz. Herhangi bir ağ şifresi sorulmadan bağlantı yapılacaktır.

Türk Telekom kullanıcı adı ve şifre nedir?

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Modemin güncel olup olmadığını nasıl anlarız?

Cihazınızın arayüzüne erişim sağladıktan sonra sırasıyla Bakım > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz. Bu ekrandaki yazılım sürümü "Cihaz Güncel Yazılımları" sayfasındaki yazılımdan farklı ise güncel değildir.

Türk Telekom WiFi ne kadar?

25TL'den başlayan fiyatlarla Türk Telekom Mobil Wifi tarifeleri ile dilediğiniz yerden internetin keyfini yaşayabilirsiniz. 5GB, 10GB veya 20GB modemli/modemsiz teklif seçenekleri ile ihtiyacınıza uygun tarifelere gelerek dilediğiniz zaman özgürce bilgisayarınızdan, tabletinizden, telefonunuzdan ya da aynı anda birden ...

Modem Yazılım Güncelleme ne kadar sürer?

Cihazın güncelleme işlemi yaklaşık 3-4 dakika sürecektir. Bu süre içerisinde cihaza herhangi bir şekilde müdahale etmeyin, bilgisayar bağlantısını veya elektriğini kesmeyin. Tüm ışıklar yandıktan sonra cihaza erişim sağlayabilirsiniz.

Türk Telekom modem Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Modem kullanıcı adı admin şifre ttnet, admin ya da turktelekom olabilir bunlardan biri ile giriş yapın. Güncelleme menüsü modem arayüzünde Bakım ya da Yönetim başlığı altında olacaktır. Buradan Yazılım güncelleme menüsünü bulduktan sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz.

ZyXEL modem sifresi hangisi?

Modeminizin varsayılan erişim şifresi “ 1234 “ ya da “ ttnet”(mutlaka küçük harflerle olmalı) 'dir. Varsayılan şifreyi değiştirmiş ve yeni şifreyi unutmuşsanız bu iki şifre ile modeminize erişemeyebilirsiniz.