Gümüş suyunun fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Gümüş suyunun fiyatları ne kadar?
  2. 40 ppm gümüş suyu içilir mı?
  3. Gümüş suyu nasıl elde edilir?
  4. Kolloidal gümüş suyu ne kadar kullanılmalı?
  5. Gümüş suyu neden elde edilir?
  6. Kolloidal gümüş suyu nasıl saklanır?
  7. Gümüş suyu günde ne kadar içilir?
  8. Gümüş suyu nasıl?

Gümüş suyunun fiyatları ne kadar?

gümüş suyu, Besin Takviyeleri
  • Gümüş Suyu 1000 ML. (2) 90,00 TL. ...
  • Gümüş Suyu 40 PPM (3 al 2 öde) (2) 240,,00 TL. ...
  • Gümüş Suyu 40 PPM. (4) ...
  • Gümüş Suyu ,,00 TL. ...
  • Gümüş Suyu 15 PPM (3 al 2 öde) (2) ...
  • Kolloidal Gümüş Suyu 75 PPM (3 al 2 öde) (3) ...
  • Gümüş Suyu ,00 TL 90,00 TL. ...
  • Gümüş Suyu 5 PPM. (1)
Daha fazla öğe...

40 ppm gümüş suyu içilir mı?

40 PPM kolloidal gümüş suyu yetişkinler için önerilen bir değerdir. Koruma ve bağışıklık sistemini güçlü tutmak için kullanıldığı gibi kronik rahatsızlıklar tercih edilen ppm değeridir.

Gümüş suyu nasıl elde edilir?

Gümüş çubuklar üzerindeki kararma, katyonların anota göç etmesiyle ve suda yeterince bulunmasıyla alakalı bir durum olup, iyon kaybını arttıracağı için silinmesi önemlidir. 6-7 dakika aralıklarla elektriği keserek çubukları güzelce silin. 2 saat 30 dakikaya tamamlayınca 5-6 ppm gümüş suyu elde edeceksiniz.

Kolloidal gümüş suyu ne kadar kullanılmalı?

Devamlı olarak en fazla 14 gün kullanılabilir. Daha fazla kullanılması doğru değildir. Gümüş suyu rahatsızlıklara uygun olarak kullanılması gereken bir sıvıdır.

Gümüş suyu neden elde edilir?

Kolloidal gümüş ise görünemeyecek kadar küçük gümüş parçacıklarıdır. Bu parçaların buhar damıtımlı su içinde bekletilmesiyle kolloidal gümüş suyu elde edilir. Gümüş suyu, 1930'ların ortalarına kadar Amerika'da ilaç olarak kullanılmıştır.

Kolloidal gümüş suyu nasıl saklanır?

Elde edilen gümüş Sularını Işık ve güneş almayacak bir kaba koyarak oda sıcaklığında saklanmalıdır. Gümüş sularını buzdolabına koymayınız, güneş altında bırakmayınız. Bazı kaynaklar hazırlanan gümüş sularının sarı olmasını kaliteli olduğunun göstergesi kabul ederken bazı üreticiler ise berrak rengi savunmaktadır!

Gümüş suyu günde ne kadar içilir?

Devamlı olarak en fazla 14 gün kullanılabilir. Daha fazla kullanılması doğru değildir. Gümüş suyu rahatsızlıklara uygun olarak kullanılması gereken bir sıvıdır.

Gümüş suyu nasıl?

Çok küçük olan bu karışımlar hücre zarından kolayca geçebilirler. Kolloidal gümüş ise görünemeyecek kadar küçük gümüş parçacıklarıdır. Bu parçaların buhar damıtımlı su içinde bekletilmesiyle kolloidal gümüş suyu elde edilir. Gümüş suyu, 1930'ların ortalarına kadar Amerika'da ilaç olarak kullanılmıştır.