Turkcell Gencaver numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Turkcell Gencaver numarası kaç?
  2. Gencaver ne demek?
  3. GNÇ Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?
  4. Turkcell şifresi nasıl alınır?
  5. Turkcell hızlı giriş nedir?
  6. GNÇ nasıl bir uygulama?
  7. Genç Turkcell ücretli mi?
  8. GNÇ Çatlat hediye nasıl alınır?
  9. GNÇ den nasıl internet kazanılır?
  10. Turkcell şifresi ile neler yapılır?
  11. Turkcell şifresi nasıl değiştirilir?
  12. Turkcell Hesabım hızlı giriş nasıl yapılır?
  13. GNÇ yumurta çatlatma ücretli mi?

Turkcell Gencaver numarası kaç?

gnctrkçll'li gençler artık hatları ,telefonları ya da gnçtrkcll ilgili tüm sorularını cep telefonlarından 4362'ye 7 gün 24 saat kısa mesaj göndererek, hafta içi sabah 08.00'den gece yarısına, haftasonu da 08.00'den 19.00'a kadar Facebook'taki gnçtrkcll sayfasına yorum yazarak ya da Gencaver'i tıklayıp mesaj atarak veya ...

Gencaver ne demek?

26 yaş altındaki GNÇ'lilere özel, gençlerin tercih ettiği kanallar üzerinden hizmet veren ve tamamen gençlerle aynı dili konuşan müşteri temsilcisidir. Artık GNÇ'liler, kendilerine özel müşteri temsilcilerinden hizmet almayı tercih ediyorlar.

GNÇ Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?

KATIL GNC yazıp 2200'a SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Katılım ücretsizdir. Kampanyadan 26 yaş altındaki Turkcell aboneleri faydalanabilir.

Turkcell şifresi nasıl alınır?

DAHA FAZLA
  1. Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. ...
  2. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Turkcell hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, son kullanıcıları cep telefonu numarası ya da e-posta adresleri üzerinden doğrulayarak, servislere giriş yapmalarını sağlayan, kullanımı kolay, güvenilir, tüm cihazlar ile uyumlu müşteri kimlik doğrulama servisidir. Hızlı Giriş hizmeti Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

GNÇ nasıl bir uygulama?

26 yaş altında tüm operatör hat sahibi ya da kullanıcısı olan abonelerin kullanabileceği mobil uygulamadır. GNÇ mobil uygulamasını Apple Store, Google Play'den akıllı telefonuna ücretsiz indirebilirsin.

Genç Turkcell ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

GNÇ Çatlat hediye nasıl alınır?

GNÇ çatlat hediye interneti kap kampanyasına katılmak için GNÇ uygulamasını mobil telefonunuza indirip ÇATLAT bölümüne giriş yaparak hediye kazanmak istediğin haftanın 2 gününü belirlemeniz gerekmektedir. Belirlediğiniz bu haftanın 2 gününde uygulama içerisine girip yumurta çatlatarak hediye kazanırsınız.

GNÇ den nasıl internet kazanılır?

Turkcell GNÇ üyesi olan faturasız hat sahipleri seçtikleri pakete göre her ay bedava internet kazanmaktadırlar. Zaten GNÇ üyesiyseniz hattınıza en az 30 TL yükleyerek hemen 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz sosyal medya paketleri ve ücresiz Fizy hediyesi ayrıca hattınıza tanımlanacaktır.

Turkcell şifresi ile neler yapılır?

Turkcell Şifre abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir.
  • Turkcell Şifre, Turkcell kullanacılarının yararlanabileceği bir şifredir.
  • Turkcell Şifre ile turkcell.com.tr, Hesabım, Fizy, Lifebox, TV+, Upcall, Çalarken Dinlet, Platinum ve GNÇ uygulamalarına giriş yapabilirler.

Turkcell şifresi nasıl değiştirilir?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım Menüden "Parola Değiştirme" bölümüne tıklayın. Eski parolanızı ve belirlediğiniz yeni parolanızı girerek istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Ayrıca eski parolanızı 2222'ye kısa mesaj göndererek yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Turkcell Hesabım hızlı giriş nasıl yapılır?

Turkcell Hızlı Giriş özelliğinden faydalanmanız için, öncelikle cihazınızın ayarlarından 'kişisel erişim noktası'nı açmanız gerekmekte. Ardından paylaştığınız mobil ağınıza, başka bir cihazla bağlanmanız gerekiyor. Başka bir cihaz, erişim noktanıza bağlandıktan kısa süre sonra hattınıza Turkcell'den bir sms gelecek.

GNÇ yumurta çatlatma ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.