Bepanthol onarıcı bakım ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bepanthol onarıcı bakım ne işe yarar?
  2. Bepanthol nereye sürülür?
  3. Bepanthol yüzde ne işe yarar?
  4. Hametan Mavi yüze sürülür mü?
  5. Maske neden göz çevresine sürülmez?

Bepanthol onarıcı bakım ne işe yarar?

Yoğun kıvamlı yapısı ile Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi diz, dirsek ve topuk gibi gün boyu kuruyan, sürtünen ve tahriş olan çok kuru cilt bölgelerinde derinlemesine nemlendirme sağlar.

Bepanthol nereye sürülür?

Genel olarak kesik, sıyrık, yanık ve yanığa bağlı oluşan deri yangılarında kullanılan, bununla birlikte emziren annelerde meydana gelen çatlak meme ucu probleminin giderilmesinde de etkili olur.

Bepanthol yüzde ne işe yarar?

Cildi nemli tutar. Ciltteki nem oranını dengeler. Özellikle pul pul dökülen, kuru ve çatlak problemiyle sık karşılaşılan bir cilde sahip olan kişilerin düzenli olarak kullanması tavsiye edilir. Düzenli olarak kullanılan Bepanthol krem, cilde kaybettiği nemi tekrar kazandırarak bu gibi problemlerin önüne geçer.

Hametan Mavi yüze sürülür mü?

HAMETAN POMAD YÜZE SÜRÜLÜR MÜ? Hametan krem cilde sürülebilir fakat pomad hali daha çok ağır yara ve yanık tedavisinde kullanılması tavsiye edilir.

Maske neden göz çevresine sürülmez?

Göz çevremizin cildi yumurta zarından bile ince! Yani yumurta zarından bile daha incedir! Bu yüzden çok hassas ve çevresel şartlardan etkilenmeye çok açıktır. Bu da kolaylıkla yıpranmasına sebep olur. Ayrıca göz çevresinde yüze göre daha az yağ ve ter bezi vardır, bu yüzden kurumaya elverişlidir.