Iburamin Zero bebeklere verilir mi?

İçindekiler:

  1. Iburamin Zero bebeklere verilir mi?
  2. Iburamin şurup ne ise yarar?
  3. Iburamin Zero açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılır?
  4. Iburamin cold ne işe yarar?
  5. Surup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Iburamin Zero bebeklere verilir mi?

İBURAMİN ZERO ağızdan kullanım içindir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanım: 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılması önerilmez. 30 kg'dan hafif çocuklarda, günlük doz 500 mg'ı (5 ölçek) aşmamalıdır.

Iburamin şurup ne ise yarar?

İBURAMİN COLD; Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığını içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Iburamin Zero açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılır?

Açıldıktan sonra buzdolabında en fazla 1 ay saklanabilir. Sadece topikal kullanılır enjekte edilmemeli veya içilmemelidir. 2-8°c'nın arasında buzdolabında saklanır,ışıktan korunmalıdır.

Iburamin cold ne işe yarar?

Genişleyen kan damarları burun tıkanıklığına sebep olur. İBURAMİN COLD; soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Surup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Göz, burun, kulak damlaları da yine ağzı açıldıktan sonra 10 gün içinde tüketilmeli bu süreci, aşan ilaçlar kullanılmamalıdır. Ateş düşürücü, ağrı kesici şuruplar ve nezle şurupları doğrudan güneş ışığı almayan, serin ve kuru yerlerde, oda sıcaklığında (15-25 derece arasında), son kullanma tarihine kadar saklanabilir.