PTT Kart takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT Kart takibi nasıl yapılır?
  2. PTT Kart nereye gelir?
  3. PTT kartımda ne kadar para var?
  4. PTT kargo takip no nasıl öğrenilir?
  5. PTT Sosyal Yardım Kartı nerelerde kullanılır?
  6. PTT ön yüklemeli kart kimlere verilir?
  7. Kartıma para yattığını nasıl öğrenebilirim?
  8. PTT Sosyal Yardım Kartı Nedir?
  9. PTT Sosyal kart ne işe yarar?
  10. PTT ön yüklemeli kart ne demek?
  11. PTT Kart ön yüklemeli kart nedir?

PTT Kart takibi nasıl yapılır?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT Kart nereye gelir?

PTT kartının alınması için PTT şubelerine gidilmesi gerekir. Posta Çeki Hesabına ait PTT kartın tanımlanması için PTT şubesi üzerinden işlem yapılacaktır. PTT şubeleri üzerinden kart onaylaması gerçekleştirildikten sonra, bankomat ya da pttmatik cihazları üzerinden, kart şifresinin belirlenmesi gerekir.

PTT kartımda ne kadar para var?

TC İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 4 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

PTT kargo takip no nasıl öğrenilir?

İnternetten http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresine giriş yapın. Açılan sayfada kargo takip bölümü gelerek PTT takip numarasını (barkod numarası) yazarak kargo takibi yapabilirsiniz.

PTT Sosyal Yardım Kartı nerelerde kullanılır?

Ön yüklemeli Pttkartlar ile hak sahipleri yardım ödemelerini, sıra beklemeden Pttmatik'lerin yanı sıra tüm banka ATM cihazlarında nakit alabilmekte ve yurtiçi-yurtdışı alışveriş işlemlerinde kullanabilmektedirler.

PTT ön yüklemeli kart kimlere verilir?

Sosyal yardımlar için hazırlanan PTT kart modeline “Ön Yüklemeli PTT Kart” adı verilmektedir. Millî Savunma Bakanlığı Asker alma Genel Müdürlüğüne bağlı olarak askerlik görevi yapmaya başlayan tüm kişiler adına, PTT kart çıkarılmaktadır. PTT kartlar ile tüm ATM'ler üzerinden işlem yapılabilir.

Kartıma para yattığını nasıl öğrenebilirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir. Örn: BAKIYE 5001.

PTT Sosyal Yardım Kartı Nedir?

Kuruluşumuz aracılığı ile sosyal yardım ödemesi alan hak sahiplerinin adına tanımlanan Ön yüklemeli Pttkart'lardır.

PTT Sosyal kart ne işe yarar?

PTT bünyesindeki gerçek kişi posta çeki hesap sahiplerinin, hesaplarındaki bakiyeleri banka ATM'lerinden nakit çekim, yurtiçi/yurtdışı alışverişlerde nakit yerine kullanabilmesi ve Pttmatik'lerde nakit çekim ile birlikte fatura ödeme, anlaşmalı Kuruluş ödemeleri, aktarma vb. işlemleri yapabilmelerini sağlayan ödeme ...

PTT ön yüklemeli kart ne demek?

Ön Yüklemeli Pttkart ile Pttmatiklerde sıra beklemeden işlem yapabiliyorsunuz. Bu kartla diğer banka ATM'lerinden nakit de çekebiliyorsunuz; hatta kartı yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Üstelik bu karta sahip müşteriler kart aidatı ve işletim ücreti de ödemiyorlar.

PTT Kart ön yüklemeli kart nedir?

Ön Yüklemeli Pttkart Ön yüklemeli Pttkartlar ile hak sahipleri yardım ödemelerini, sıra beklemeden Pttmatik'lerin yanı sıra tüm banka ATM cihazlarında nakit alabilmekte ve yurtiçi-yurtdışı alışveriş işlemlerinde kullanabilmektedirler.