Chernobyl dizi hangi platformda?

İçindekiler:

  1. Chernobyl dizi hangi platformda?
  2. Chernobyl izlenmeli mi?
  3. Çernobil dizi nerede yayınlanıyor?
  4. Çernobil dizisi nasıl izlenir?
  5. Chernobyl korku mu?
  6. Chernobyl nasıl bir dizi?
  7. Çernobil faciası nedir?

Chernobyl dizi hangi platformda?

Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson ve Paul Ritter gibi isimler dizinin oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. Chernobyl, Amerikan kablo kanalı HBO ile İngiliz televizyon kanalı Sky'ın ortak yapımıdır. Dizinin ilk bölümü ABD'de 'da, Birleşik Krallık'ta 'da yayımlanmıştır.

Chernobyl izlenmeli mi?

Chernobyl, bir anda IMDb'de yukarılara tırmandı ve en çok konuşulan dizi oldu. Peki bu dizi izlenir mi? Baştan cevabı verelim: EVET! ... Ancak durumun ne kadar kötü olduğunu bu dizi sayesinde görebilirsiniz. 1986 yılında yaşanan nükleer felaketin her anı tüm gerçekçiliğiyle yansıtılmış.

Çernobil dizi nerede yayınlanıyor?

Chernobyl dizisi Türkiye'de Digiturk üzerinden yayınlanıyor. Digitürk beIN Series Drama HD kanalından Chernobyl dizisi izlenebilir.

Çernobil dizisi nasıl izlenir?

Chernobyl dizisini nereden izleyebilirsiniz? 6 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan Chernobyl dizisinin bölümlerini Digitürk play platformu üzerinden izleyebilirsiniz... Digitürk Play platformunun aylık üyelik ücreti ise 12,90 ve ilk ay ücretsiz.

Chernobyl korku mu?

3. Chernobyl aslında alışılmadık bir korku dizisi... Klasik korku türü yolunda ilerlemeyen dizi yine de oldukça korku verici, özellikle yaşananların gerçek olduğunu düşündüğümüzde.

Chernobyl nasıl bir dizi?

Görsel ve oyunculuk bakımından başarılı bir dizi sayılsa da tamamen Komünizm karşıtı olarak Amerikan yapımlarının saçma sapan bir aşağılayıcı tutum sergilemesi ve Rus bilim adamlarını küçük gösteren sanki bunun bir kaza değil de bilerek koca bir şehre atılmış atom bombası gibi lanse ettikleri için bazı bölümlerini ...

Çernobil faciası nedir?

Dünyanın en büyük nükleer faciasına sahne olan Çernobil Nükleer Santrali'ndeki patlamanın üzerinden 35 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. ... Uluslararası Atom Enerji Ajansına (UAEA) göre, patlama nedeniyle Hiroşima'ya atılan atom bombasının 400 katı radyoaktif madde atmosfere karıştı.