Cimere istek nasıl yazılır?

İçindekiler:

  1. Cimere istek nasıl yazılır?
  2. CİMER cumhurbaşkanına nasıl ulaşabilirim?
  3. Cimer başvuru sonucu nereden öğrenilir?
  4. E devletten Cumhurbaşkanına yazmak nasıl yapılır?

Cimere istek nasıl yazılır?

CİMER'e yazılacak olan şikayet ve talep dilekçelerinde, öncelikli olarak gereksiz detaylara girmeden istenilen talep veya şikayet açık ve net bir şekilde yazılmalıdır. CİMER şikayet ve talep dilekçesinin anlaşılır olması, talep veya şikayetin daha hızlı sonuçlanmasını sağlayacaktır.

CİMER cumhurbaşkanına nasıl ulaşabilirim?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da “cimer.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.

Cimer başvuru sonucu nereden öğrenilir?

CİMER'e yapmış olduğunuz başvurular sistem tarafından otomatik olarak üretilen başvuru numarası ile takip edilebilmektedir. Aynı zamanda bu linkten daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde https://www.cimer.gov.tr/ CİMER şikâyet başvurularınızı sorgulayabilirsiniz.

E devletten Cumhurbaşkanına yazmak nasıl yapılır?

E-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifreyle giriş yapılır. E-Hizmetler bölümüne girilir: Cumhurbaşkanlığı bölümünden "Cumhurbaşkanına yazın" bölümü tıklanır ve mesaj yazılır.