Şevket Altuğ'un oğlu Emre Altuğ mu?

İçindekiler:

  1. Şevket Altuğ'un oğlu Emre Altuğ mu?
  2. Şevket Altuğ'un oğlu var mı?
  3. Şevket Altuğ Pınar Altuğ'un babası mıdır?
  4. Şevket Altuğ nerede ne yapıyor?
  5. Pınar Altuğ Şevket Altuğ'un Neyi?

Şevket Altuğ'un oğlu Emre Altuğ mu?

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Şevket Altuğ'un oğlu olduğu şeklinde yayılan şehir efsanesiyle ilgili konuştu. Altuğ, "Bu efsane doğru değil" derken "Şevket Ağabey, bu camiada çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir oyuncu büyüğüm. Babam olmasını da istemezdim. Çünkü babamı çok seviyorum.

Şevket Altuğ'un oğlu var mı?

Kerem Altuğ Şevket Altuğ/Oğulları

Şevket Altuğ Pınar Altuğ'un babası mıdır?

ŞEVKET ALTUĞ PINAR ALTUĞ'UN BABASI MI? Şevket Altuğ, tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuştur. Aslen Sürmene'lidir. Şarkıcı Emre Altuğ ve oyuncu Pınar Altuğ ile sadece soyadı benzerliği dışında bir akrabalığı yoktur.

Şevket Altuğ nerede ne yapıyor?

Datça'da hayatına devam eden Şevket Altuğ'un yeniden setlere dönüp dönmeyeceğine ilişki ise açıklama Hakan Ural'dan geldi. Ural, TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında, setlere dönüp dönmeyeceği merak edilen Yeşilçam efsanesi hakkında, Şevket “Datça'da yaşıyor. Keyfi ve sağlığı yerinde.

Pınar Altuğ Şevket Altuğ'un Neyi?

Şevket Altuğ, tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuştur. Aslen Sürmene'lidir. Şarkıcı Emre Altuğ ve oyuncu Pınar Altuğ ile sadece soyadı benzerliği dışında bir akrabalığı yoktur. 6 aylık iken İstanbul'a geldi.İlkokul döneminden liseye kadar öğrenimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı.