EasyCep guvenilir mi?

İçindekiler:

  1. EasyCep guvenilir mi?
  2. EasyCep sahibi kim?
  3. Yenilenmiş telefon güvenilir mi?
  4. EasyCep parçalar orjinal mi?
  5. EasyCep takas nasıl oluyor?
  6. EasyCep kimdir?
  7. iPhone yenilenmiş cihaz nedir?
  8. Yenilenmis ürün nitelikli cep telefonu ne demek?
  9. Yenilenmiş iPhone nasıl anlaşılır?
  10. Yenilenmis telefon nedir?

EasyCep guvenilir mi?

EasyCep 2018 yılından beri yenilenmiş telefon satışı yapan ve bu işi Türkiye'ye ilk getiren firma. Aslında bu, refurbished adıyla yurtdışında çok yaygın olan ve Türkiye'de yeni yaygınlaşan bir satış tipi. EasyCep güvenilir midir diye soranlar vardı, evet bu firma güvenilir bir firma.

EasyCep sahibi kim?

Üniversite Arkadaşlığından Ortaklığa. EasyCep, 2018 yılında üniversiteli iki arkadaş olan Mehmet Akif Özdemir ile İsmail Dinçer tarafından kuruldu. Şirket cep telefonu, tablet, akıllı saat ve bilgisayar gibi ikinci el elektronik cihazların yenilenmiş bir şekilde, bir yıl garantili satışını gerçekleştiriyor.

Yenilenmiş telefon güvenilir mi?

Yenilenmiş cihazların iç aksam, tuş ve fonksiyonları aynı kondisyonda olup tamamen çalışır durumdadır. Güvenilir bir yerden satın almak, sizi bu anlamda olası bir sıkıntı yaşamanız durumunda kanunen koruyacaktır.

EasyCep parçalar orjinal mi?

Sitemiz üzerinden alınan bütün telefonlar özel EasyCep kutusu ile gönderilmektedir. Kutu içerisinde telefon, data kablosu, şarj adaptörü ve garanti belgesi yer almaktadır. Data kablosu ve şarj adaptörü orijinal Apple ürünü değildir fakat lisanslı ürünlerdir.

EasyCep takas nasıl oluyor?

Easycep.com telefon sat bölümünden marka model seçimi yaptıktan sonra 1 dakika içinde bir fiyat teklifi alırsınız. Bu teklifi kabul etmeniz halinde firmanın anlaşmalı olduğu kargolar ile ücretsiz olarak cihazınızı yolluyorsunuz.

EasyCep kimdir?

EasyCep nedir? EasyCep, akıllı telefon alım satımı yapabileceğiniz güvenli e-ticaret platformudur. Site üzerinden, satmak istediğiniz akıllı telefonu, hasarlı bile olsa satabilirsiniz. Üstelik, bu işlem sırasında, kişisel verilerinizin tamamı geri dönüşümsüz bir şekilde siliniyor.

iPhone yenilenmiş cihaz nedir?

Yenilenmiş cep telefonu; farklı nedenlerden dolayı sıfır ambalajından çıkarılan telefonların yazılımsal, donanımsal ve kozmetik olarak yenilenmesinin ardından tekrar satışa sunulması olarak da tanımlanabilir. İkinci el olarak alınan telefonlar belirli işlemlerin ardından sıfır kondisyona getirilerek tekrar satılır.

Yenilenmis ürün nitelikli cep telefonu ne demek?

5 gün önce Yenilenmiş telefon; çeşitli sebeplerle sıfır ambalajından çıkarılmış ve firmalara geri gelmiş, uzmanlar tarafından donanımsal ve yazılımsal olarak sıfır ayarına getirilip yeniden satışa sunulmuş telefonlardır.

Yenilenmiş iPhone nasıl anlaşılır?

iPhone'unuzun model numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünde yer alan Model etiketinin sağ tarafında görebilirsiniz. Model numarasında önemli olan ilk harftir. İlk harf “M” ise, telefonunuz orijinal (kullanılmamış) bir cihazdır. İlk harf “N” ise, telefonunuz yenilenmiş bir cihazdır.

Yenilenmis telefon nedir?

Yenilenmiş telefon, telefonların donanım ve yazılım olarak onarılmasıdır. Telefonlara yapılan işlemlerle, telefonlar sıfır telefonlara benzer bir duruma getirilir ve satışı yapılır. Yenilenmiş Telefon Ne Demek?