Hakmar hangi illerde var?

İçindekiler:

  1. Hakmar hangi illerde var?
  2. Hakmarın kaç tane mağazası var?
  3. Hakmar market sahibi kimdir?
  4. Zeki Doruk Kimdir?
  5. Hakmar Ekspres kaç mağaza?
  6. Hakmarın kaç şubesi var 2021?
  7. Hakmar Ekspres kaç tane şubesi var?
  8. Tatbak kime ait?
  9. Hakmar Genel müdür?
  10. Hakmar Express ne zaman kuruldu?
  11. 101 in sahibi kim?
  12. Hak et kimin?
  13. Hakmar Express güvenli mi?

Hakmar hangi illerde var?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik, Tuzla, Kartal, Sultanbeyli, Maltepe ilçelerinde 22 adet, Kocaeli'nin Çayırova ve Darıca ilçelerinde 2 adet şubesi bulunan bir süpermarket zinciri olan Hakmar Market, çok sayıda ürünü cazip fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Hakmarın kaç tane mağazası var?

1997 yılında İstanbul Pendik'te kurulan Hakmar Alışveriş Merkezleri, öncelikle bu bölgede hızla büyüyerek, bugün şube sayısını 28'e çıkartmış, deneyimli personel kadrosu ve binlerce m2'lik satış alanı ile son yıllarda sektörün dikkat çeken firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Hakmar market sahibi kimdir?

Rammar (Şafak Gıda ve Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ticaret Sanayi A.Ş.) İSA ALBAYRAK KİMDİR: HAKMAR'ın sahibi İsa Albayrak verdiği bir röportajda kendini şöyle anlatmıstı.. 1968 yılında Sivas Suşehri'nde doğdum. 1986'da Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım.

Zeki Doruk Kimdir?

1997 yılında organize perakende sektöründeki gelişimleri yakından takip eden işadamı Zeki DORUK, HAKMAR'ın temellerini atarak sektörde kalıcı, sürdürülebilir, güvenilir, yenilikçi bir marka oluşturmuş ve ilk mağazasını Pendik Velibaba'da açmıştır.

Hakmar Ekspres kaç mağaza?

Aracı firmalar yerine doğrudan üretici ile tedarik anlaşması yaparak büyüyen Hakmar Express, bugün 566 mağazaya ulaşmıştır.

Hakmarın kaç şubesi var 2021?

Hakmar 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor! Şirket açıklamasına göre, Hakmar, Sultanbeyli'de faaliyete aldığı 3.500 metrekarelik yeni mağazasının ardından, Tuzla'da açılışını yapacağı 2.500 metrekarelik mağazayla, perakende pazarında 400 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Hakmar Ekspres kaç tane şubesi var?

Aracı firmalar yerine doğrudan üretici ile tedarik anlaşması yaparak büyüyen Hakmar Express, 566 mağazaya ulaştı.

Tatbak kime ait?

Albayrak, son olarak Baklava, kuru pasta, kurabiye, börek, yaş pasta kek ve kuruyemişin tüm çeşitlerinin satıldığı Hakmar Şirketler Grubu'nun diğer bir markası olan Tatbak'ta ürünlerin çoğu grup bünyesinde üretildiğini, Yenibosna'daki tesislerden sonra Hakmar Grup'un, Pendik'te de 15 milyon lira yatırım bedeli ile, 250 ...

Hakmar Genel müdür?

Zeki Doruk - Yönetim Kurulu Başkanı - Hakmar Şirketler Grubu | LinkedIn.

Hakmar Express ne zaman kuruldu?

Geçmişten gelen tüccarlık deneyimi ve marka gücüyle HAKMAR, Discount Mağazacılık sektöründe HAKMAR Mağazacılık olarak Pendik Esenyalı'da ilk şubesini 2007 yılında hizmete açmıştır.

101 in sahibi kim?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır. A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu.

Hak et kimin?

Hakmar Şirketler Grubu'nun çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Hak-Et, Çevreci Tesis Ödülü'nün sahibi oldu. Hak-Et adına ödülü, Hakmar Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi İsa Albayrak, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun elinden aldı.

Hakmar Express güvenli mi?

hakmarexpress.com.tr'den alışveriş yapmak güvenli mi? ... Bu işlem sırasında kredi kartı bilgileri sadece bankaya gönderilir ve Hakmar Express tarafından herhangi bir yerde saklanmaz. Sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.