Bepanthol her gün kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Bepanthol her gün kullanılır mı?
  2. Bepanthol onarıcı bakım merhemi ne işe yarıyor?
  3. Bepanthol günde kaç kere sürülür?
  4. Bepanthol el ve yüz kremi nasıl kullanılır?
  5. Bepanthol cilt krem ne işe yarar?
  6. Tebemtol ne için kullanilir?

Bepanthol her gün kullanılır mı?

Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin. Günlük cilt bakımı için uygundur. Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

Bepanthol onarıcı bakım merhemi ne işe yarıyor?

Yoğun kıvamlı yapısı ile Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi diz, dirsek ve topuk gibi gün boyu kuruyan, sürtünen ve tahriş olan çok kuru cilt bölgelerinde derinlemesine nemlendirme sağlar.

Bepanthol günde kaç kere sürülür?

Uygulama bölgesi uygun temizleme solüsyonu ile temizlendikten sonra tonik ile günlük bakım yapılmalı ve ardından krem, ilgili bölgeye sürülmelidir. Bepanthol krem kozmetik bir ürün olmadığı için emilimi biraz zaman alır. Günde 2 kez sürülmesi yeterlidir.

Bepanthol el ve yüz kremi nasıl kullanılır?

Bepanthol krem nasıl kullanılır? Uygulama bölgesi uygun temizleme solüsyonu ile temizlendikten sonra tonik ile günlük bakım yapılmalı ve ardından krem, ilgili bölgeye sürülmelidir. Bepanthol krem kozmetik bir ürün olmadığı için emilimi biraz zaman alır. Günde 2 kez sürülmesi yeterlidir.

Bepanthol cilt krem ne işe yarar?

Bepanthol krem cildi nemli tutar. Pul pul dökülen, kuru ve çatlak problemleri sık olan kişilerin düzenli kullanması tavsiye edilir. Hassas olan cilt bariyerini dış etkenlere karşı korur.

Tebemtol ne için kullanilir?

Tebemtol Baby Pişik Önleyici Merhem pişiğe karşı korur ve bebek bakım sürecinde yardımcı olur.