PTT cell hat fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. PTT cell hat fiyatı ne kadar?
  2. Pttcell hat nasıl açılır?
  3. Pttcell hangi numara ile başlıyor?
  4. PTTCell ne diye geçiyor?
  5. PTTCell faturasız hat nasıl alınır?
  6. PTTCell sil süpür var mi?
  7. PTTCell hediye veriyor mu?
  8. 4446788 numara kime ait?
  9. PTTcell sil süpür nasıl yapılır?
  10. PTTCell sil süpür var mı?

PTT cell hat fiyatı ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

Pttcell hat nasıl açılır?

Abonelik İşlemleri
  1. En yakın PTT merkezine giderek Pttcell'li olabilirsiniz. ...
  2. Numara taşıma işlemlerinde hat sahibinin başvuruda bulunması gerekmektedir.
  3. Yeni aktivasyon işlemleri 24 saat içinde gerçekleşmektedir.
Daha fazla öğe...

Pttcell hangi numara ile başlıyor?

PTTCell alan kodu 0507 ile başlayacak, ilk gelecek abonelere 0507 888'le başlayan numaralar verilecek. PTTCell'e numaranızı da taşımanız mümkün olacak. PTTCell internt tarifesi ise aylık 1GB 14.5 TL şeklinde olacak.

PTTCell ne diye geçiyor?

Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan ve 1840 yılından bu yana hizmet veren PTT, posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmeti sunmaya başlamıştır.

PTTCell faturasız hat nasıl alınır?

Paket Satın Alma Seçenekleri
  1. 20'e SMS gönderebilirsiniz.
  2. *120#'yi tuşlayarak anında satın alabilirsiniz. Bu servisimizi 7 gün 24 saat kullanabilirsiniz.
  3. 4 Pttcell Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

PTTCell sil süpür var mi?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan Pttcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

PTTCell hediye veriyor mu?

Pttcell'den Yeni Hat alan abonelere özel HEDIYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 25 GB cepten internet fırsatı için hattınız aktif olduktan sonra 30 Gün içerisinde PTTCELL BONUS yazıp 1788'e gönderebilirsiniz.

4446788 numara kime ait?

Sözleşmemde her yöne dakikalardan düşecek derken, bankaları aradığımda sorun olmazken Türk Telekom ® alt yapısı ile hizmet veren Pttcell müşteri hizmetlerini aradığımda faturama ücret yansıdığının farkına vardım müşteri temsilcileri bile bunun ne olduğunu bilmiyor.

PTTcell sil süpür nasıl yapılır?

Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Hediyeler her hafta Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir.

PTTCell sil süpür var mı?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan Pttcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.