CNR Kitap Fuarı 2020 ne zaman?

İçindekiler:

  1. CNR Kitap Fuarı 2020 ne zaman?
  2. 2020 Kitap Fuarı olacak mı?
  3. CNR Fuar alanına nasıl gidilir?
  4. CNR Boat Show ne zaman?
  5. Kitap Fuarlari olacak mi?
  6. Izmir kitap fuarı olacak mı?
  7. Istanbul yeni Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?
  8. Yenikapıdan CNR EXPO ya nasıl gidilir?
  9. 2021 CNR Boat Show ne zaman?
  10. Izmir kitap fuarı ne zaman 2020?
  11. Marmaray ile CNR a nasıl gidilir?
  12. CNR Expo hangi hava alanına yakın?

CNR Kitap Fuarı 2020 ne zaman?

Büyük bir heyecanla gün sayan kitap severler ve katılımcılar, 20-28 Kasım tarihleri arasında Akdeniz'in en prestijli kültürel etkinliğinde bir araya gelecek. Türkiye'nin en görkemli kültür etkinliği CNR Kitap Fuarı, onlarca yayınevini ve binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturacak.

2020 Kitap Fuarı olacak mı?

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 31 Ekim-8 Kasım 2020 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak. Uluslararası Salon, fuarın ilk dört günü boyunca açık olacak (31 Ekim-3 Kasım 2020).

CNR Fuar alanına nasıl gidilir?

Fuara Ulaşım
  1. Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.
  2. Marmaray. ...
  3. Metrobus. ...
  4. IDO Deniz Otobüsleri. ...
  5. İETT Otobüsleri. ...
  6. Tramvay. ...
  7. Şehirlerarası Otobüs. ...
  8. Hava Yolu.

CNR Boat Show ne zaman?

Denizcilik sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, mega yat, tekne ve diğer yelkenlileri ile 19- tarihleri arasında 16. kez mavi tutkunlarıyla buluşacak.

Kitap Fuarlari olacak mi?

2021 kitap fuarları programına dair ilk kesin tarih şimdilik CNR tarafından verilmiş durumda. 8. Uluslararası CNR Kitap Fuarı İstanbul 2021'in 20-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Izmir kitap fuarı olacak mı?

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 26. İzmir Kitap Fuarı, Nisan 2021'de Kültürpark – Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda yapılması bekleniyor.

Istanbul yeni Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?

İlk yöntem HAVAİST araçları. İstanbul Yeni Havalimanı'ndan kalkan HAVAİST araçları Yenibosna/Kuleli'ye gidin. Ardından Yenibosna Metro İstasyonu'na gidip metroyla bir durak giderek “DTM-İstanbul Fuar Merkezi” 'nda metrodan inin. Bu istasyondan yürüyerek CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Yenikapıdan CNR EXPO ya nasıl gidilir?

Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

2021 CNR Boat Show ne zaman?

Mega yatlar, yelkenli tekneler ve şişme botlarla Ataköy Marina'ya yelken açacak olan CNR Avrasya Boat Show Denizde, 09-17 Ekim 2021 tarihleri arasında hayat bulacak. The prevailing wind of CNR Eurasia Boat Show blows on Febru!

Izmir kitap fuarı ne zaman 2020?

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.'den yapılan açıklamada, fuarın yeni tarihi 28 Kasım - 6 Aralık 2020 olarak belirlendiği duyuruldu. 25. İzmir Kitap Fuarı, her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda (Kültürpark) gerçekleştirilecek.

Marmaray ile CNR a nasıl gidilir?

Marmaray. Anadolu yakasından Marmaray - Yenikapı Havalimanı Metro bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

CNR Expo hangi hava alanına yakın?

İstanbul Havalimanı CNR Expo Fuar Merkezi'ne yaklaşık 40-45 km uzaklıkta.