Huawei Watch GT2e iPhone ile uyumlu mu?

İçindekiler:

  1. Huawei Watch GT2e iPhone ile uyumlu mu?
  2. iPhone saat Kaç Lira?
  3. Huawei akıllı saat GT 2 iPhone ile uyumlu mu?
  4. Mi Band telefona nasil baglanir?
  5. Huawei saat GT 2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT2e iPhone ile uyumlu mu?

Son olarak Watch GT2e'yi Android telefonlara bağlayabildiğiniz gibi iOS ile de eşleştirebildiğinizi de söyleyelim. Ancak elbette tam uyumluluğu Android tarafında göreceksiniz.

iPhone saat Kaç Lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 60 Apple Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz Apple Akıllı Saat fiyatı 159.9 TL iken, en yüksek Apple Akıllı Saat fiyatı 4451.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Huawei akıllı saat GT 2 iPhone ile uyumlu mu?

Huawei watch gt 2 alırken tüm özelliklerinin çalıştığını sadece stres ölçme fonksiyonun iPhone ® ile çalışmadığı söylendi. Özellikle müzik programını kontrol edebiliyor muyum diye sorduğumda evet edebiliyorsunuz dendi. Fakat kullanamıyorsunuz.

Mi Band telefona nasil baglanir?

Mi Band'ınızı tanıtabilmeniz için bandınızı mutlaka bileğinize takmış olmanız gerekmektedir. İkinci olarak Mi Band ile bağlantı kurulabilmesi için cihazınızın bluetooth bağlantısını açmanızı isteyen ekranla karşılaşacaksınız. Bluetooth bağlantısı sağlandığında onay mesajı görünecektir.

Huawei saat GT 2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?

iPhonelar için iOS 9.0 ve daha yeni iOS sürümleri, Android telefonlar içinse Android 4.4 ve daha yeni Android sürümlerine sahip Android telefonlarla çalışabilen Huawei Watch GT2 Pro; Bluetooth 5.1 protokolü üzerinden cihazlarla eşleşiyor.