Biohira mavi su ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Biohira mavi su ne işe yarar?
  2. Mavi serum Biohira nasıl kullanılır?
  3. Biohira saç serumu nasıl kullanılır?
  4. Mavi su saç bakım serumu ne işe yarar?
  5. Mavi Su nasıl kullanılır?
  6. Mavi Serum uzun saça nasıl uygulanır?
  7. Mavi su kaç damla kullanılır?
  8. Mavi su kaç günde bir kullanılır?

Biohira mavi su ne işe yarar?

Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu Ne İşe Yarar? Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu Yeni Saç Kökleri Oluşmasına Yarıdmcı Olur. Dökülmüş veya Zayıf Saçların Kuvvetli Çıkmasını Sağlar. Saç derisindeki Köklerin Canlanmasını Sağlar.

Mavi serum Biohira nasıl kullanılır?

Biohira mavi iksir kullanımı oldukça basittir. Temiz saça uygulanması gerek orijinal mavi iksir günde 1 defa duştan önce veya temiz ilgili bölgeye 5-6 damla damlatılarak kullanılmaktadır. Bundan sonrasında ise ilgili bölge yıkanmaz ve bekletilir.

Biohira saç serumu nasıl kullanılır?

Biohira mavi su saç bakım serumu duş aldıktan hemen sonra 0,5 ya da 0,7 cc arasında kullanılmalıdır. Ayrıca uygulama esnasında özellikle seyrek olan bölgeye yaklaşık 10 ya da 15 dakika olacak şekilde uygulanır. Uygulama dairesel hareketler yapılarak gerçekleşir.

Mavi su saç bakım serumu ne işe yarar?

Kullanımı oldukça kolay olan Mavi Saç Serumu saçları kökten uca besleyerek sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. Saç köklerini besleyerek saçların daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Saçı derinlemesine nemlendirerek koparak dökülmeleri önlemeye destek olur.

Mavi Su nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli Nedir? Saç derisine direkt olarak uygulanan ve saça anında nüfuz eden mavi su duştan sonra nemli saça uygulanır. Aşırı kullanım yerine belli miktarlarda saç derisine masaj yaparak uygulanması gerekmektedir. Kullanımdan etki görebilmekte için yaklaşık olarak 3-4 hafta boyunca düzenli sürmelisiniz.

Mavi Serum uzun saça nasıl uygulanır?

Saç derisine direkt olarak uygulanan ve saça anında nüfuz eden mavi su duştan sonra nemli saça uygulanır. Aşırı kullanım yerine belli miktarlarda saç derisine masaj yaparak uygulanması gerekmektedir. Kullanımdan etki görebilmekte için yaklaşık olarak 3-4 hafta boyunca düzenli sürmelisiniz.

Mavi su kaç damla kullanılır?

Temiz ve hafif nemli saça 2-3 damla Mavi Serum Forte damlatın ve saç diplerine friksiyon (kafa derisi ovalayarak masaj) yaparak uygulayın. Günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir.

Mavi su kaç günde bir kullanılır?

Haftada 2 ya da 3 kez mavi su kullanmak, saçların çıkmasına yardımcı olur. Saç köklerini güçlendirdiği için saçların çok daha gür ve güçlü çıkmasını sağlar. Kepek probleminin de engelleyen mavi sular, hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir.