OMU yatay geçiş sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. OMU yatay geçiş sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. OMÜ yatay geçiş değerlendirme puanı nasıl hesaplanır?
  3. 2021 yatay geçiş ne zaman başlıyor?
  4. Kaç kere yatay geçiş hakkı var?
  5. Çomü yatay geçiş için ortalama kaç olmalı?
  6. Yatay geçiş değerlendirme puanı kaç olmalı?
  7. Çomü yatay geçiş başvurusu nasıl yapılır?
  8. Başarı esaslı yatay geçiş ne demek?

OMU yatay geçiş sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yatay geçiş başvuruları 09.08.2021 günü başlayacak olup, 15.08.2021 günü saat 17:00'ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır. Sonuçlar 31 Ağustos 2021 Salı günü ilan edilecektir.

OMÜ yatay geçiş değerlendirme puanı nasıl hesaplanır?

(3) Başvuruların değerlendirilmesinde, aynı puan türündeki programlara geçiş için genel not ortalamasının `'ı ve merkezi yerleştirme puanının @'i; farklı puan türlerindeki programlara geçiş için ise genel not ortalamasının 0'ı ve merkezi yerleştirme puanının p'i esas alınarak başarı puanları hesaplanır ve ...

2021 yatay geçiş ne zaman başlıyor?

2021 2022 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay geçiş başvuruları 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online olarak yapılacaktır.

Kaç kere yatay geçiş hakkı var?

2019 Yatay Geçiş Başvurusu Kaç Kez Yapılabilir? Sadece 2 defa yatay geçiş yapma başvurusu yapabilirsiniz. Dolayısıyla, yatay geçiş yapmak için ortalamanıza dikkat etmelisiniz.

Çomü yatay geçiş için ortalama kaç olmalı?

Açık ve uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına geçiş yapılabilmesi için, öğrencinin öğrenim görmekte olduğu programdaki genel not ortalamasının 100 üzerinden 80 veya üzeri olması veya kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanının, geçmek istediği üniversitenin diploma programının o yılki taban puanına eşit ...

Yatay geçiş değerlendirme puanı kaç olmalı?

Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) ile yatay geçişte her üniversitenin farklı taban ortalaması şartı bulunmaktadır. Yatay Geçişte ortalamanızın 100 üzerinden değerlendirme yapılan üniversitelerde en az 60; 4.00'lük sistemde değerlendirme yapılan üniversitelerde ise en az 2.00 olmak zorundadır.

Çomü yatay geçiş başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular https://ubys.comu.edu.tr adresinden belirtilen tarihler arasında online (internet) olarak yapılacaktır.

Başarı esaslı yatay geçiş ne demek?

Başarıya Dayalı yatay geçiş başvurusu yapılabilmesi için öğrencinin kayıtlı bulunduğu diploma programında, tamamlamış olduğu dönemlere ait tüm dersleri almış ve başarmış olması zorunludur. 1 yıl hazırlık ve kayıt donduran öğrenciler yatay geçiş başvurusu yapabilir.