Organic Life plus ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Organic Life plus ne işe yarar?
  2. Life Plus kimler kullanamaz?
  3. Dr Royal Organic Life fitt macun nasıl kullanılır?
  4. Life Tea ne işe yarar?
  5. One Life plus ne işe yarar?
  6. Dr Royal Life Coffee nasıl kullanılır?
  7. Dr Royal kahve nasıl kullanılır?
  8. 9 lu çay ne zaman içilmeli?
  9. One Life Plus ne demek?
  10. Life fit macun ne işe yarar?
  11. Dokuzlu zayıflama çayı Nasıl Kullanılır?
  12. Form 9 lu Life Tea nasıl kullanılır?

Organic Life plus ne işe yarar?

Hafızayı güçlendirmede, Beden ve zihin yorgunluğunu gidermede, Alerjilere karşı vücut direncini arttırmada kullanılır. Sporcuların enerjilerini ve dirençlerini artırmak için kullanılır.

Life Plus kimler kullanamaz?

şeker hastaları kullanamaz. serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. hastalıkların önlenmesi ve tedavi edici amacıyla kullanılamaz. hamıleler ve emzıren anneler kullanmadan önce doktora danışmalarına tavsiye ederiz.

Dr Royal Organic Life fitt macun nasıl kullanılır?

Cevap: Merhaba çayınızı 1 ılık suda 1surahi demleme şeklinde hazırlyın ıstersenız dolapta soğutup istersenızz sıcak çay şeklinde güne en az 3sefer için ,bittiginde kalan posasızı özellikle tuketin macun ile bi kullanacak iseniz ara öğünde 2defa da 1Tatlı kaşığı macun kulllanabilirsiniz ..

Life Tea ne işe yarar?

Metabolizmayı hızlandıran ve vücuttaki toksinleri atmayı sağlayan 9'lu “Life Tea” Form Çayı! Mate (Yemek yeme hissinizi azaltır.) ... Yeşil çay (Vücut biriken toksinlerini dışarı atar.) Sinirli ot (Vücudu temizler.)

One Life plus ne işe yarar?

One Life Plus Sağlık bantları hava geçirmeyen, güneş ışığına dayanıklı, nemli ortamlara karşı yüksek dayanıklılık sağlayan alüminyum paketlerde sunulmaktadır. Aç - Kapa kilit özelliği sayesinde uzun yıllar etkisini korumaktadır.

Dr Royal Life Coffee nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Dr.Royal Slim Coffee.
  2. Hazırlanışı
  3. 1 Su Bardağı Kaynamış Suya 1 Ölçek Slim Coffee eklenir. Slim Coffee Karıştırılıp 20 dk bekletilir.
  4. Kullanımı
  5. Günde 2 Defa Sabah ve Akşam Aç Karnına tüketilir.

Dr Royal kahve nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Dr.Royal Slim Coffee.
  2. Hazırlanışı
  3. 1 Su Bardağı Kaynamış Suya 1 Ölçek Slim Coffee eklenir. Slim Coffee Karıştırılıp 20 dk bekletilir.
  4. Kullanımı
  5. Günde 2 Defa Sabah ve Akşam Aç Karnına tüketilir.

9 lu çay ne zaman içilmeli?

Sabah ve akşam bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı bitkisel karışımdan atıp demlendikten sonra içilir. Dr. Hittich dokuzlu zayıflama çayı kullanımındaki en önemli nokta ise bitkisel karışımın kesinlikle kaynatılmaması gerektiğidir.

One Life Plus ne demek?

One Life Plus Sağlık Bantları tamamen bitkisel özlerle geliştirilmiştir. İçeriğinde Asya'nın geleneksel doğal bitkileri olan Japon Kafur Ağacı, Mentol, Aleo Vera, Ginseng, Lotus Çiçeği gibi bir çok çeşit doğal ürün kullanılmıştır. One Life Plus ürünleri içeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır.

Life fit macun ne işe yarar?

Life Form üriner sistemi ve sindirim düzenini dengelemekte yardımcıdır. Metabolizmayı istem dışı çalıştırarak, ter yoluyla vücuttaki fazla yağların eritilip kilo verilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca Life Form tokluk hissi vererek fazla yemek yenmesini engelleyebilir.

Dokuzlu zayıflama çayı Nasıl Kullanılır?

Yeşil Çay, Funda Yaprağı, Mate, Barut Ağacı Kabuğu, Sinirli Ot, Biberiye, Cinnema, Bilye Kekik ve Çoban Çökerten Bitkilerinden oluşan son derece zengin bir şifa deposu. Kullanımı: Bitki çayını, çay maşası veya french press yardımı ile kaynar su ilave ediniz en az 3-5dk. demlenmeye bırakınız.

Form 9 lu Life Tea nasıl kullanılır?

Ay 9 Life Tea kullanım şekli : Ay 9 Life Tea 1 tatlı kaşığı bir bardak kaynar suda demlenerek hazırlanır. Çayın demleme süresi 7-8 dakikadır. Ay 9 Life Tea ilk hafta her yemekten yarım saat önce demlenerek günde 3 kez içilmelidir.