Diafuryl neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Diafuryl neye iyi gelir?
  2. Bekunis ne kadar süre kullanılmalı?
  3. Reflor kaç gün kullanılmalı?
  4. Bizmopen hangi hastalıklarda kullanılır?
  5. Bizmopen yutulur mu?
  6. Debridat 250 mL ne işe yarar?

Diafuryl neye iyi gelir?

İnvaziv olmayan (genel durum bozukluğu, ateş, enfeksiyon veya toksisite belirtilerinin görülmediği) bakteriyel kökenli olduğu düşünülen akut diyare tedavisinde, rehidratasyona (su kaybının giderilmesine) ek olarak kullanılır.

Bekunis ne kadar süre kullanılmalı?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar : Hekim tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde; yetişkinlerde gece yatmadan önce, ağızdan bir miktar su ile 1 draje alınır. 1 haftadan daha uzun süreyle devamlı kullanılmamalıdır.

Reflor kaç gün kullanılmalı?

Yetişkinlerde: En çok 2 hafta süresince günlük 1000 mg'ı geçmeyecek şekilde (2-4 kez) kullanılabilir. Çocuklarda: Antibiyotik kullanımı süresince günde 1- mg.

Bizmopen hangi hastalıklarda kullanılır?

Seyahat diyaresinde (enteretoksijenik E.coli) koruyucu olarak kullanılır. Duodenal ülserli hastalarda Helicobacter pylori eradikasyonunda çoklu tedavinin bir parçası olarak kullanılır. BİZMOPEN tablet özellikle tat ve koku yönünden kullanışlı olduğu için, kolayca alınabilir.

Bizmopen yutulur mu?

Ağızdan, çiğnenerek yutulmak sureti ile kullanılır.

Debridat 250 mL ne işe yarar?

DEBRİDAT 250 mL'lik kahverengi cam şişede sunulur. DEBRİDAT'ın etkin maddesi trimebutin sindirim hareketliliğini düzenleyen bir ajandır. Sindirim kas hareketlerinde azalma varsa sindirim kaslarını uyarıcı; sindirim kas hareketlerinde artış varsa oradaki spazmi çözücü olarak etki gösterir.