ASELSAN lise mezunu alıyor mu?

İçindekiler:

  1. ASELSAN lise mezunu alıyor mu?
  2. Aselsana iş başvurusu nasıl yapılır?
  3. ASELSAN ne işi?
  4. Mit hangi bölüm mezunlarını alıyor?
  5. Aselsan özel mi devlet mi?
  6. Aselsan hangi meslekler var?
  7. Aselsan uzay ile ilgilenir mi?
  8. Aselsan hangi semt de?

ASELSAN lise mezunu alıyor mu?

Lise / Ön Lisans Mezunu Olan Adaylar İçin İşe Alım Kriterleri. Teknisyen / Yönetici Asistanı / Büro Personeli / Öğretmen (Teknik Öğretmenlik Bölümleri Hariç) / Aşçı görev tanımları için yönergeler gereği gerekli olan sınav uygulamalarından başarılı olan adaylar değerlendirmeye alınmaktadır.

Aselsana iş başvurusu nasıl yapılır?

Kaydınızı oluşturup doğru şifre ve doğrulama kodunu girdiğiniz zaman iş başvuru sistemi ekranına yönlendirileceksiniz. Bu ekrandan mezuniyet durumunuza göre başvuru tercihinizi işaretleyerek ilgili soruları cevapladıktan sonra ASELSAN yönergelerine uygun bir aday iseniz başvurunuzu yapmaya başlayabilirsiniz.

ASELSAN ne işi?

Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haber leşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, ...

Mit hangi bölüm mezunlarını alıyor?

Millî İstihbarat Teşkilâtı'na başvurabilmek için, Dil Uzmanı branşı hariç olmak üzere, en az meslek yüksekokulu mezunu olmanız gerekir. Dil Uzmanı branşında İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve Hollandaca dışında kalan diller için en az ortaöğretim (lise) mezunu olmanız gerekir.

Aselsan özel mi devlet mi?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağlı bir anonim şirkettir. ASELSAN hisselerinin %74,20'si TSKGV'ye aittir, %25,80'lik kısım ise Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.

Aselsan hangi meslekler var?

Çalışma Alanlarımız
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği​
  • Makine Mühendisliği.
  • Bilgisayar Mühendisliği.
  • Endüstri Mühendisliği.
  • İşletme.
  • İktisat.
  • Uluslararası İlişkiler.
  • Metalurji ve Malzeme Mühendisliği.
Daha fazla öğe...

Aselsan uzay ile ilgilenir mi?

ASELSAN'ın uzay alanındaki altyapısını güçlendirmek ve dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla nitelikli insan kaynağına ek olarak Isıl Vakum Odaları ile 100.000 (ISO 8) ve 10.000 (ISO 7) sınıfı temiz odaların kurulumlarına yönelik yatırımlar gerçekleştirilmektedir.

Aselsan hangi semt de?

Ankara Gölbaşı mevkiinde kurulmuş olan tesiste; kara, hava, deniz, uzay ve insansız platformlar için radar ve elektronik harp sistemlerine yönelik faaliyetler yürüten Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Sektör Başkanlığı görev yapmaktadır. Tesis 75.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 350.000 m2 alan üzerine kurulmuştur.