iPhone 12 kutusunda ne var?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 kutusunda ne var?
  2. iPhone 12 sarj aleti var mi?
  3. iPhone 12 neden kulaklık yok?
  4. iPhone 12 neden sarj aleti yok?
  5. iPhone 12 için hangi şarj aleti alınmalı?
  6. iPhone 12 şarj aleti ve kulaklık var mı?

iPhone 12 kutusunda ne var?

Apple resmi internet sitesinde 13 Ekim salı gecesi iPhone 12 tanıtımı yapılacağını duyurmuştu. Apple'ın iPhone 12 kutu içeriğinde şarj adaptörü ve EarPods kulaklık bulunmayacağı da bu tanıtımda kesinleşmiş oldu. Yani iPhone 12 alan bir kişi şarj adaptör ve kulaklığı da ayrıca satın almak durumunda kalacak.

iPhone 12 sarj aleti var mi?

Ancak iPhone 12 ile birlikte Apple bir ilke daha imza attı. iPhone 12 modellerinin kutularında şarj adaptörü ve kulaklık yok. ... Bundan sonra üretilecek iPhone 12'lerin ve diğer tüm iPhone'ların kutuları, kulaklık ve şarj cihazı çıkarıldığı için daha küçük olacak.

iPhone 12 neden kulaklık yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor. Ancak madalyonun diğer tarafında ciddi sorunlar var. Küresel iklim değişikliği her geçen gün etkisini hissettiriyor ...

iPhone 12 neden sarj aleti yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor.

iPhone 12 için hangi şarj aleti alınmalı?

Not: iPhone 12 modelleri hızlı şarj için minimum güç çıkışı 20 vat olan (Apple 20 W USB güç adaptörü gibi) bir güç adaptörü gerektirir.

iPhone 12 şarj aleti ve kulaklık var mı?

Ancak iPhone 12 ile birlikte Apple bir ilke daha imza attı. iPhone 12 modellerinin kutularında şarj adaptörü ve kulaklık yok.