Dursun Ali Ekşioğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Dursun Ali Ekşioğlu kimdir?
  2. Hasan Ekşi kimdir?
  3. Ekşioğlu ailesi aslen nereli?
  4. Tansa Ekşioğlu kimdir?
  5. ERA Gayrimenkul kime ait?
  6. Ekim Alptekin aslen nereli?
  7. Sarpay Ekşioğlu kimdir?
  8. Necmettin Efendi Yalısı kimin?
  9. ERA Türkiye satıldı mı?
  10. ERA Real Estate nedir?
  11. Ekim Alptekin eşi kimdir?
  12. Ekim Alptekin kaç yaşında?
  13. Sarpay Ekşioğlu öldü mü?
  14. Kandilli Kont Ostrorog Yalısı kimin?
  15. Kıbrıslı Yalısı nda kim oturuyor?
  16. Derin Mermerci kimin kızı?
  17. ERA Gayrimenkul hangi ülkenin?
  18. ERA Real Estate hangi ülkenin?

Dursun Ali Ekşioğlu kimdir?

Dursun Ekşioğlu kimdir? Dursun Ekşioğlu, 1953 yılı Rize doğumlu. İlköğretimini Rize'de orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul'da tamamlayan Dursun Ekşioğlu, Mütaş İnşaat, Çamlimanı Turizm ve Alice İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi.

Hasan Ekşi kimdir?

Ekşioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın yanı sıra İstanbul'daki Rizeliler Derneği Federasyonu Kurucu Başkanlığı (RİDEF), Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanlığı (TSTK) ve Ekşioğlu Vakfı Başkanlığı görevlerinde bulunan Türkiye'nin ve Kocaeli'nin tanınmış iş insanı Rize İkizdere'li Hasan Ekşi, ...

Ekşioğlu ailesi aslen nereli?

Tarihi. Trabzon Pontus Rum Devletinin 1461 yılında fethedilmesi sonrası bölgedeki Müslüman nüfusun artırılması çalışmaları çerçevesinde bir rivayete göre Konya Karaman'da, bir başka rivayete göre Toros'larda ikamet etmekte olan Ekşioğlu ailesi Trabzon Dernekpazarı ilçesine bağlı Kondu nahiyesine yerleştirilmiştir.

Tansa Ekşioğlu kimdir?

Ender-Mehmet Mermerci çiftinin üç kızının ortancası Tansa Mermerci Ekşioğlu, Koç Holding'in eski üst düzey yöneticisi olup da, asıl olarak BJK yöneticiliği esnasında tanınan Uğur Ekşioğlu'nun oğlu Can Ekşioğlu'yla evli.

ERA Gayrimenkul kime ait?

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bakış açısı ile katma değer katmayı sürdüren dünya devi ERA'nın Türkiye operasyonlarının başına ünlü Türk girişimci Alphan Manas geçti. 1971 yılında ABD'de kurulan, 40 ülkede 3.120 ofise, 40.000'den fazla gayrimenkul danışmanına sahip olan ve girişimcilere gayrimenkul sektöründe ...

Ekim Alptekin aslen nereli?

Ankara, Türkiye Ekim Alptekin/Doğum yeri

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Eğitime her zaman önem veren Sarpay Ekşioğlu, aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici ve başkan olarak çalıştı ve çalıştı. ... Yönetim Kurulu Başkanı olan Sarpay Ekşioğlu, aynı zamanda Kaynarca Mobilyacılar OSB Yönetim Kurulu Üyesi. Sarpay Ekşioğlu, evli ve iki erkek çocuk babası.

Necmettin Efendi Yalısı kimin?

Necmettin Efendi Yalısı'nın şimdiki sahibi ise Akfil Holding'in ortağı Ender Mermerci'dir.

ERA Türkiye satıldı mı?

ERA Türkiye 10 milyon liraya el değiştirdi.

ERA Real Estate nedir?

ERA Real Estate Franchise sistemi; ileri teknoloji platformları, ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş sürekli eğitimleri, etkin pazarlama hizmetleri ve yarım asırlık global marka bilinirliğiyle müşterilerine gayrimenkul sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacı ile en tecrübeli ve başarılı Gayrimenkul Danışmanlarıyla ...

Ekim Alptekin eşi kimdir?

Aslı Aydıntaşbaşe. 2007–2008 Ekim Alptekin/Eşi

Ekim Alptekin kaç yaşında?

44 yaşında (1977) Ekim Alptekin/Yaş

Sarpay Ekşioğlu öldü mü?

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, iş insanı Sarpay Ekşioğlu'nun ölümü yakınları ve sektörde üzüntüye neden oldu.

Kandilli Kont Ostrorog Yalısı kimin?

KONT OSTROROG YALISI Kandilli Göksu Caddesi'nde yer alan en önemli yalılardan biri Kont Ostrorog Yalısı olarak bilinen yalıdır. Yalının şimdiki sahibi Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç.

Kıbrıslı Yalısı nda kim oturuyor?

Kıbrıslı Yalısı, Kıbrıslı Mehmet Emin Paşa tarafından 1840 yılında satın almıştır. Ümran Güngör Üzümcü 2001 yılında boşandığı ikinci eşi Melahat Üzümcü ile evlendiği 1996'da yalının mabeyn (orta) bölümünü satın aldı. Yalı'nın diğer bölümlerinde Komili ailesi ile İzzet Mehmet Paşa'nın varisleri oturuyor.

Derin Mermerci kimin kızı?

(Halil Kalmuk/ Posta) Ender Mermerci'nin en küçük kızı Derin Mermerci altı ay aşk yaşadığı Cem Aydın ile Eylül 2013'te nikah masasına oturmuştu. Temmuz 2015'te ikizleri Lal ve Mina'yı kucaklarına alan çift, sosyetede parmakla gösteriliyordu. Ama boşanma kararı aldılar.

ERA Gayrimenkul hangi ülkenin?

ERA Gayrimenkul Türkiye'nin hedefi, gayrimenkul sektöründeki “hizmet kalitesi”ni yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, sektörün itibarını yükseltmek, ERA'nın Dünya'daki ve Avrupa'daki başarısını global bir marka olarak Türkiye'ye gururla taşımaktır.

ERA Real Estate hangi ülkenin?

ERA Real Estate, 1971 yılında ABD'de Jim Jackson tarafından Electronic Realty Associates, Inc. olarak kuruldu. Kuruluş amacı en son teknolojiyi gayrimenkul sektörüne taşımaktır.