Elanur pat nerelidir?

İçindekiler:

  1. Elanur pat nerelidir?
  2. Elanur hangi şehirde?
  3. Elanur bela kac yasinda?
  4. Elanur ne iş yapıyor?
  5. Elanur pat hangi platformda?
  6. Ela Yörüklü kaç yaşında?
  7. Elanur pat nerede okuyor?
  8. Elanur ne mezunu?
  9. Elanur pat neden Twitchi bıraktı?
  10. Elanur Twitch kimdir?
  11. Efe Uygaç kaç yaşında?

Elanur pat nerelidir?

30 Aralık 2000 tarihinde doğmuş olan Elanur Pat şu an 19 yaşında ve aslen Orduludur. Oğlak burcu olan Elanur Pat, ela gözlü ve Açık kahverengi saçları ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisidir.

Elanur hangi şehirde?

30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen Elanur Pat aslen Ordu'ludur. Twitch'te RunalexX kullanıcı ismiyle açtığı yayınlarla meşhur olan Elanur Pat'ın 'Bela' isimli şarkısı ise Youtube'ta 20 milyonu aşkın izlenme aldı. 20 yaşında olan Elanur Pat, Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi.

Elanur bela kac yasinda?

30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur. “Bela” adlı şarkısıyla da müzik dünyasına giriş yapan Pat'ın Twitch ve Instagram'da binlerce takipçisi bulunuyor.

Elanur ne iş yapıyor?

Twitch isimli oyun ve canlı yayın platformunda RunalexX adlı kanalında yayıncılık yapmaktadır. Yayıncılık yapmaya başlamadan önce WEB Developer ve Grafik Tasarım işleriyle uğraşan Elanur Pat, şu anda bütün odağını yayıncılığa çevirmiş durumda.

Elanur pat hangi platformda?

Elanur Pat bir Twitch yayıncısı (elanur). Twitch üzerinde 221K takipçisi bulunuyor ve 1.525.690 görüntülenme almış. Elanur'un Youtube kanalında ise 188K abonesi bulunuyor.

Ela Yörüklü kaç yaşında?

Ela Yörüklü tarihinde doğmuştur ve 2021 yılı itibariyle 23 yaşındadır.

Elanur pat nerede okuyor?

Halen Yalova Üniversitesinde Bilgisayar mühendisliği okuyan Elanur Pat, eğitim sırasında yayınlara başlamıştır. Yayınları gençler doğrulusunda çokça izlenince kendisini anlatan tek klip çekmeye karar vermiştir. Bu klipte Tatlı mı Cringe mi (Elanur –Bela) mottosunu kullanmıştır.

Elanur ne mezunu?

30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan Pat Twitch yayınlarıyla adından söz ettirmişti.

Elanur pat neden Twitchi bıraktı?

Elanur neden 14 gün ban yedi? Twitch'ten aldığı maili paylaşan Elanur, 14 boyunca Twitch'ten uzaklaştırıldığını açıkladı. Twitch'in neden ban attığı hakkında yorumunu paylaşan ünlü yayıncı, CS GO'daki oyun içi kullanıcı adının “f*ck china and cheaters” olduğu için ban yediğini düşündüğünü belirtti.

Elanur Twitch kimdir?

Elanur Pat, RunalexX kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınmış ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan Pat Twitch yayınlarıyla adından söz ettirmişti.

Efe Uygaç kaç yaşında?

Efe Uygaç tarihinde dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Memleketi Ordu olan fenomen isim, İstanbul'da yaşamaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi'de öğrenim görmüştür.