Seninle tanışmadan önce sebepsiz gülümsemenin ne demek olduğunu hiç bilmiyordum bu yüzden senin yokluğun binlerce insanın varlığından daha güçlü?

İçindekiler:

  1. Seninle tanışmadan önce sebepsiz gülümsemenin ne demek olduğunu hiç bilmiyordum bu yüzden senin yokluğun binlerce insanın varlığından daha güçlü?
  2. Çiçek göndereceğim ama karta ne yazsam?
  3. Nikah çiçeğine ne yazılır?
  4. Anneler Gününde çiçeğe ne yazılır?
  5. Hediyenin üzerine ne yazılır?

Seninle tanışmadan önce sebepsiz gülümsemenin ne demek olduğunu hiç bilmiyordum bu yüzden senin yokluğun binlerce insanın varlığından daha güçlü?

Seninle tanışmadan önce, sebepsiz gülümsemenin ne demek olduğunu hiç bilmiyordum. Bu yüzden senin yokluğun, binlerce insanın varlığından daha güçlü. İnsan aşık olduğunda abartılı hareketler yapabilir, fakat sana karşı yaptığım hiçbir şey abartı değil.

Çiçek göndereceğim ama karta ne yazsam?

Benimle olan birlikteliğinin gönderdiğim çiçekler kadar renkli geçmesi dileğiyle… Sana gönderdiğim çiçekler güzelliğinin karşısında solmazlar umarım. Hayatımdaki varlığın için teşekkürler. Seni seviyorum.

Nikah çiçeğine ne yazılır?

Mutlu bir yaşam dileğiyle... Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle... Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Anneler Gününde çiçeğe ne yazılır?

Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun. Annecim, biriciğim Sonsuz sevgini, bitmez tükenmez sabrını ancak anne olunca anlayabileceğim herhalde Seçme şansım olsaydı yine senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!!

Hediyenin üzerine ne yazılır?

İyiki doğdun tutkum... ** Benden küçük bi hediye... Yeni yaşın, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin... Seviyorum seni… ** Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım sevgilim saclarımıza aklar düşünceye dek... Yeni yılın neşe , mutluluk getirmesi dileğiyle seni seviyorum.. ** Can Dostum Güzel İnsan.