Ufka Yolculuk sınavına nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Ufka Yolculuk sınavına nasıl giriş yapılır?
  2. Ufka Yolculuk 9 ne zaman 2021?
  3. Ufka Yolculuk 2 aşama sınav nasıl yapılır?
  4. Ufka Yolculuk Sınavı Ne Zaman 2021 2 aşama?
  5. Ufka Yolculuk Sınavı Ne Zaman 2021 ertelendi?
  6. Ufka Yolculuk online sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
  7. Ufka Yolculuk 2 sınav online mi?
  8. Ufka Yolculuk sinavi online mi?

Ufka Yolculuk sınavına nasıl giriş yapılır?

Sınava 10.00 - 22.00 saatleri arasında herhangi bir zamanda interneti olan bir bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefondan katılabilirsiniz. Pazar ve pazartesi günleri, saat 10.00-22.00 arasında www.ufkayolculuk.com adresinden online sınava katılabilirsiniz.

Ufka Yolculuk 9 ne zaman 2021?

9.Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın salgın hastalık tedbirleri nedeniyle ertelenen 2.aşama sınavının tarihi 4 Temmuz 2021 olarak belirlendi.

Ufka Yolculuk 2 aşama sınav nasıl yapılır?

2. Aşama Sınavı salgın hastalık şartlarının uygun olması, etkinlik ve yarışmaların yapılmasına izin verilmesi durumunda www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden yayınlanacak Türkiye sınırları içerisindeki sınav merkezlerinde, bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefon aracılığıyla Pazar günü yapılacaktır.

Ufka Yolculuk Sınavı Ne Zaman 2021 2 aşama?

2. Aşama Sınavı salgın hastalık şartlarının uygun olması, etkinlik ve yarışmaların yapılmasına izin verilmesi durumunda www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden yayınlanacak Türkiye sınırları içerisindeki sınav merkezlerinde, bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefon aracılığıyla 23 Mayıs 2021 Pazar günü yapılacaktır.

Ufka Yolculuk Sınavı Ne Zaman 2021 ertelendi?

Server Yaşam Vakfının "9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması" kapsamında, yarışmanın 2.aşama bölümünün salgını önlemeye yönelik tedbirlerin artırılması ve salgın şartları nedeniyle 23 Mayıs 2021 Pazar gününden 4 Temmuz 2021 Pazar gününe ertelenmiştir.

Ufka Yolculuk online sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Henüz net bir saat verilmemesine karşın ufka yolculuk sınav sonuçları saat 20:00'da ufkayolculuk.com adresinden öğrenilebilecek. Sonuçlar adayların adreslerine postalanmayacak ve sadece resmi site aracılığı ile açıklanacak.

Ufka Yolculuk 2 sınav online mi?

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren adaylar laptop, cep telefonu ve elektrikli kaykayın sahibi olacak. İki aşamalı olarak gerçekleşen sınavın ilki 25- tarihlerinde online olarak gerçekleşti.

Ufka Yolculuk sinavi online mi?

A.2 Yarışma Düzenleme Kurulu: 9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasını organize eden üst kuruldur. online olarak yapılacak, sınav sonucunda puan ve sıralamaların belirleneceği eleme sınavıdır. sonucunda, puanların, Türkiye, il, ilçe ve okul sıralamalarının belirleneceği final sınavıdır.