Ttnet faturamı nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Ttnet faturamı nasıl alabilirim?
  2. Türk Telekom e-fatura nasıl görüntülenir?
  3. Avea hareket dökümü nasıl bakılır?
  4. Telefon dokümanı çıkarılabilir mi?
  5. Türk Telekom müşteri Hizmet Temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

Ttnet faturamı nasıl alabilirim?

Basılı fatura almak isteyen müşterilerimiz ise 4'i arayarak ya da efatura.ttnet.com.tr linkindeki fatura ayarları bölümünden seçimlerini yaparak basılı fatura almaya devam edebilecekler. Fatura tutarınızı www.turktelekom.com.tr adresinden hemen öğrenip, ödeyebilirsiniz.

Türk Telekom e-fatura nasıl görüntülenir?

www.efatura.ttnet.com.tr adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz.

Avea hareket dökümü nasıl bakılır?

Türk Telekom Doküman Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
  1. 4 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak mobil, sabit internet, ev telefonu ve Tivibu hizmetlerinden size uygun olanı seçin.
  2. 10 haneli hizmet numaranızı, T.C. ...
  3. Müşteri temsilcisine ayrıntılı fatura dökümü talep ettiğinizi iletin.

Telefon dokümanı çıkarılabilir mi?

Telefon dökümanı çıkarmak için birkaç yöntem bulunmaktadır ama açıklamak gerek ki bunların hepsinde kullanılan operatör ile iletişime geçmek veya o operatöre özel şifre kullanmak gerekmektedir. Yöntemlerden bir tanesi kullanılan operatörün müşteri hizmetlerini arayarak bunu mail yoluyla talep etmektir.

Türk Telekom müşteri Hizmet Temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

Ücretsiz Sesli Yanıt Sistemleri. Mobil hattınız için 9333'ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375'i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333'ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.