Köfteci Yusufa nasıl ulaşılır?

İçindekiler:

  1. Köfteci Yusufa nasıl ulaşılır?
  2. Köfteci Yusuf kim aldı?
  3. Köfteci Yusuf müşteri alıyor mu?
  4. 1 porsiyon köfte kaç adettir?
  5. 3 tane ızgara köfte kaç kalori?
  6. Köfteci Yusuf bir günde kaç kilo et satıyor?

Köfteci Yusufa nasıl ulaşılır?

Şirketimiz [email protected] adresine; veya.

Köfteci Yusuf kim aldı?

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş'ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı.

Köfteci Yusuf müşteri alıyor mu?

Köfteci Yusuf'un tüm ızgara lezzetleri ve tüm kasap ürünleri Köfteci Yusuf mobil uygulaması üzerinden veya telefon ile arayarak sipariş verilebiliyor. Dileyen müşteriler şubelere gidip siparişlerini teslim alabiliyor. ... Dileyen müşteriler ise 444 61 62 lezzet hattını arayarak sipariş oluşturuyor.

1 porsiyon köfte kaç adettir?

Sağlıklı şekilde pişirilmesi için ızgarada, fırında ya da tencerede pişirilmesi tavsiye edilir. Bir öğün için tüketilmesi gereken ideal köfte miktarı 3 ya da 4 tanedir.

3 tane ızgara köfte kaç kalori?

Orta boy 1 adet ızgara köfte kalorisi: 60 kalori (kcal) değerindedir. Besin değerleri ise 4 gr yağ, 4 gr protein ve 2 gr karbonhidrat şeklindedir. Büyük boy 1 adet ızgara köfte kalorisi: 90 kalori (kcal) değerindedir. Besin değerleri ise 6 gr yağ, 6 gr protein ve 3 gr karbonhidrat şeklindedir.

Köfteci Yusuf bir günde kaç kilo et satıyor?

Kadınların anaçlık duygusu firmanın başarısının en büyük sırrı. Yenişehir'deki fabrikasının kapılarını İhlas Haber Ajansı'na açan Türkiye'nin köftecisi Yusuf Akkaş 7 bin kişinin çalıştığı 100 şubede oluşturulan sanal tüketim algoritmasına göre köfte fabrikasında her gün 100 ton et işlendiğini söyledi.