Brawl Starsın Türkçesi nedir?

İçindekiler:

  1. Brawl Starsın Türkçesi nedir?
  2. Bravo Stars ne demek?
  3. Brawl Stars yapımcısının adı nedir?
  4. Brawl Stars 25 Rütbe kaç yıldız puanı?
  5. Brawl Stars kac yas?
  6. Brawl Stars kaç yaşa uygun?
  7. Brawl Stars 20 rütbede kaç yıldız puanı?
  8. Brawl Stars kaç kupa kaç yıldız puanı?
  9. Roblox kaç yaş üstü?

Brawl Starsın Türkçesi nedir?

Brawl Stars türkçesi google translate türkçe topluluk onayınca 'kavga yıldızları' olarak kabul edilmektedir.Brawler ise kavgacı olarak geçmektedir.

Bravo Stars ne demek?

Brawl Stars, Supercell tarafından ilk olarak 15 Haziran 2017'de, beta sürümü çıkartılmış hızlı tempolu freemium çok oyunculu bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. ... Oyun 9 Haziran 2020'de Çin'e yayınlandı. Oyunun Çin versiyonu bağımsız bir uygulamadır ve özel Çin sunucularına sahiptir.

Brawl Stars yapımcısının adı nedir?

Clash of Clans, Boom Beach ve Hay Day gibi birbirinden popüler oyunlarla mobil oyun pazarına damga vurup Clash Royale ile zirve yapan Finlandiyalı yapımcı Supercell'in yeni oyunu Brawl Stars tüm oyuncuların erişimine sunuldu.

Brawl Stars 25 Rütbe kaç yıldız puanı?

Brawl Stars Rütbe Sistemi
Brawler SıralamasıKupalarÖnceki rütbeden artış
2575050
2680050
2785050
2890050
31 satır daha

Brawl Stars kac yas?

Ayrıca Hizmet Koşullarımıza ve Gizlilik Politikamıza göre Brawl Stars'ı indirmek ve oynamak için en az 9 yaşında olmanız gerekmektedir.

Brawl Stars kaç yaşa uygun?

Her geçen gün oyuncu sayısı artan Brawl Stars, Türkiye'de 6-11 yaş arasındaki erkek çocuklarla gerçekleştirdiğimiz pek çok odak grup içerisinde de “en favori oyun” olarak anılmaktadır.

Brawl Stars 20 rütbede kaç yıldız puanı?

rütbe yıldız puanı; rütbe yıldız puanı; rütbe 20 = 300 yıldız puanı.

Brawl Stars kaç kupa kaç yıldız puanı?

Brawl Stars yıldız puanı sistemi, Brawl Stars 2021 son güncelleme ile oyuna dahil edilen bir ödüllendirme sistemi. Bu sistem, 550 ve üzerindeki sayılarda kupa puanına sahip olan oyuncuların her sezonda silinen kupa puanlarının karşılığında yıldız puanı kazanmasını sağlıyor.

Roblox kaç yaş üstü?

Roblox'un bazı güvenlik önlemleri olsa da, burası pek de iyi niyetli olmayan kişilerin hedefi olmaya devam ediyor. Common Sense Media, Roblox'u 10 yaş ve üzeri kullanıcılar için uygun olarak değerlendiriyor.