Iş bankası memur alımı 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Iş bankası memur alımı 2021 ne zaman?
  2. Iş bankası stajyer alıyor mu?
  3. Iş bankası çalışanları sgk'lı mı?
  4. Iş bankası Özel Müşteri Nasıl olunur?
  5. Iş bankası MasterClass nedir?
  6. Üniversitede staj ne zaman yapılır?
  7. Iş bankası çalışanları hangi kanuna tabi?
  8. Banka Sandıkları hangi kanuna tabi?

Iş bankası memur alımı 2021 ne zaman?

Sürecin ilk aşaması olan Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı 5 Eylül 2021 Pazar günü internet üzerinden online gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2021 Pazar günüdür. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.

Iş bankası stajyer alıyor mu?

İş Bankası Stajyer İlanı Detayları İş Bankası öğrencilere Genel Müdürlük, Bilgi Teknolojileri ve Hukuk birimleri olmak üzere 3 farklı alanda staj imkanı sunuyor. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Iş bankası çalışanları sgk'lı mı?

Çalışmaya başlayanlar kanunen mutlaka sosyal güvenlik sistemine dahil olmak zorundadır. ... Maddesi kapsamında, çalışanların Bankada işe girişi ile Vakıf üyeliği başlamakta ve sosyal güvenlik sistemine dahil olmaktadırlar.

Iş bankası Özel Müşteri Nasıl olunur?

Şubeye gitmeden, istediğiniz yerden müşterimiz olmak İşCep ile çok kolay!
  1. NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep'i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
  2. Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.
Daha fazla öğe...

Iş bankası MasterClass nedir?

İş Bankası MasterClass staj programına katılmak, ilk günden itibaren hayatında katkı sağlayacak eğitimler almak, projelerle hayatına hazırlanmak, ağını oluşturmaya başlamak ve staj bittikten sonra da Bankanın düzenleyeceği çeşitli atölye ve etkinliklere katılma anlamına gelir.

Üniversitede staj ne zaman yapılır?

Stajlar, Bahar Yarıyılının sonu ile bir sonraki öğretim yılı Güz Yarıyılının başlangıcı arasındaki süre içinde yapılır. Yaz okulu içinde yapılacak stajlar için staj başvuruları yaz okulu ders programı belirlendikten sonraki hafta içerisinde yapılır.

Iş bankası çalışanları hangi kanuna tabi?

Bankacılık sektörü çalışanları, kural olarak 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi personeldir.

Banka Sandıkları hangi kanuna tabi?

506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu'nun geçici 20. maddesine göre kurulan banka emekli sadığı iştirakçisi olan kızınız birçok hususta 4/a (SSK) kapsamında sigortalı olanların tabi oldukları hususlara tabi.