Superonline fiber var mı?

İçindekiler:

  1. Superonline fiber var mı?
  2. Turkcell Superonline hangi alt yapıyı kullanıyor?
  3. Türkcell süperonline nerede var?
  4. Turkcell'in internet altyapısı var mı?
  5. Turkcell'in kendi altyapısı var mı?
  6. Turkcell Superonline modemi nereye teslim edilir?
  7. Superonline internet ne kadar?
  8. TurkNet fiber var mı?
  9. Türkiye'de internet altyapısı kime ait?
  10. Superonline nereden kapatılır?

Superonline fiber var mı?

Formumuzu doldurarak altyapınızı destekleyen fiber internet hızınızı öğrenebilirsiniz. ... Evinize en uygun fiyatlarla fiber internet bağlatmak için hemen 0850 221 80 35 nolu telefonu arayabilir veya turkcellsuperonline-globalbilgi.com adresinden kolayca başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Turkcell Superonline hangi alt yapıyı kullanıyor?

Turkcell Superonline Fiber Turkcell Superonline'ın kendi fiberoptik altyapısı üzerinden verilen bir internet hizmetidir.

Türkcell süperonline nerede var?

TURKCELL SUPERONLINE İLETİŞİM NOKTALARI
  • FİBER TEKNOLOJİ SEMT DEFNE 05 ADA VİLLA / Başakşehir 34306 İstanbul. ...
  • NOVA. SEMT YAN YOL CADDESİ NO/68 ALT KAYNARCA PENDİK/İSTANBUL / Pendik 34890 İstanbul. ...
  • FIBERNETISTANBUL. SEMT Kaner Sk. ...
  • 3PLAY. SEMT SEYRANTEPE MERKEZ MH. ...
  • KOMPLETEL.

Turkcell'in internet altyapısı var mı?

2013'de Deksar İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin tüm hisselerini bünyesine dahil eden Turkcell Superonline, bireysel ve kurumsal müşterilerine sunduğu ses, veri, ışık hızında fiber internet erişimi, toplu ses taşıma ve kiralık veri hat hizmetleri ve katma değerli servislerin yanına, uydu haberleşme altyapısını da eklemiş ...

Turkcell'in kendi altyapısı var mı?

Turkcell Superonline, kendi altyapısıyla sağladığı toplam 11 adet yurtdışı çıkışına sahiptir. Bunlardan 5 adedi Avrupa sınır geçişi olup, birçok koruma ve yedeklilik senaryosuyla, ilgili hizmetleri önemli Avrupa şehirlerine bağımsız rotalardan sağlayabilmektedir.

Turkcell Superonline modemi nereye teslim edilir?

İptal sonrasında modemimi nereye teslim etmeliyim? Modem iptal talebinin yapıldığı Fiber Çözüm Merkezleri ve DSL Çözüm Merkezleri​'ne 15 gün içerisinde teslim edilmelidir.

Superonline internet ne kadar?

Turkcell Fiber Süper Paketler Kampanyası 35 Mbps limitsiz fiber internetin keyfini 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla çıkarın. Üstelik kurulum ücretsiz! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

TurkNet fiber var mı?

TurkNet olarak bizim de iki farklı fiber internet hizmetimiz bulunuyor. Tamamen kendi altyapımızda sunduğumuz TurkNet GigaFiber ile 1000 mbps download ve upload hızlarında internet sunabiliyoruz. ... Yerleşik operatör altyapısında sunduğumuz bu hizmette 100 mbps'e kadar maksimum hız sunuyoruz.

Türkiye'de internet altyapısı kime ait?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

Superonline nereden kapatılır?

İptal işlemi için 08 Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal talebi iletilmelidir. Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri tarafından talep alınarak, müşterilerimiz en yakınında bulunan Kurumsal Çözüm Merkezleri'mize gerekli evraklarını iletmesi için yönlendirilirler.