Gardrops satın alma nasıl?

İçindekiler:

  1. Gardrops satın alma nasıl?
  2. Gardrops kargolama nasıl yapılır?
  3. Gardrops para hesaba ne zaman geçer?
  4. Eski giysileri nereye satabilirim?
  5. Gardrops kargo nasıl bedava?
  6. Gardrops kargo nasıl verilir?
  7. Gardrops hizmet bedelini kim öder?
  8. Gardrops ücret nasıl alınır?

Gardrops satın alma nasıl?

Gardrops'tan nasıl alışveriş yapılır? Beğendiğiniz kıyafet, ayakkabı, çanta ya da diğer eşyaların üzerinde yer alan “Hemen Al” seçeneğine tıklamanız ve kart bilgilerinizi doldurmanız yeterlidir. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra aldığınız ürün satıcı tarafından kargoya verilir.

Gardrops kargolama nasıl yapılır?

Gardrops üyeleri kargo gönderirken adres bilgisi yazmakla uğraşmaz: Sadece Gardrops sipariş numaralarını PTT gişe görevlisine vermeleri yeterlidir. Gardrops-PTT anlaşması ile kargo masrafı Gardrops cüzdanınızdan PTT'ye iletilmektedir. Böylece, PTT şubelerinde ödeme yapmak gerekmez.

Gardrops para hesaba ne zaman geçer?

Eğer CEPTETEB hesabın varsa: Cumartesi ve Pazar günleri de paranı banka hesabına çekebilirsin. Ortalama 6 saat içinde ödemeni banka hesabında görebilirsin.

Eski giysileri nereye satabilirim?

İşte bu platformların en gözdelerini sizin için toparladık.
  • Letgo. “Çek, yükle, mesaj at! ...
  • Zebramo. Henüz ismini duymamış olabilirsiniz ama gün geçtikçe kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. ...
  • Gardrops. Gardrops tamamen ikinci el kıyafetler için tasarlanmış bir uygulama. ...
  • Moda Cruz.

Gardrops kargo nasıl bedava?

Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. Kargo Bedava olduğundan, satıcı daha çok ürün satabilir. Gardrops üyeleri kargo gönderirken adres bilgisi yazmakla uğraşmaz: Sadece Gardrops sipariş numaralarını Kargo gişe görevlisine vermeleri yeterlidir. Kargo şubelerinde ödeme yapmak gerekmez.

Gardrops kargo nasıl verilir?

Ürünümü nasıl göndereceğim? Gardrops üyeleri kargo gönderirken adres bilgisi yazmakla uğraşmaz: Sadece Gardrops sipariş numaralarını PTT gişe görevlisine vermeleri yeterlidir. Gardrops-PTT anlaşması ile kargo masrafı Gardrops cüzdanınızdan PTT'ye iletilmektedir. Böylece, PTT şubelerinde ödeme yapmak gerekmez.

Gardrops hizmet bedelini kim öder?

en uygun fiyatlarla, en güvenli şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak. Bu sebeple, Gardrops'ta satış yaparken komisyon ödenmez. alışveriş sırasında alıcıdan uygun bir hizmet bedeli alarak karşılar.

Gardrops ücret nasıl alınır?

Kim Öder? Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. Kargo Bedava olduğundan, satıcı daha çok ürün satabilir. Gardrops üyeleri kargo gönderirken adres bilgisi yazmakla uğraşmaz: Sadece Gardrops sipariş numaralarını Kargo gişe görevlisine vermeleri yeterlidir.