FOX TV'de Fatih Portakal yerine kim geldi?

İçindekiler:

  1. FOX TV'de Fatih Portakal yerine kim geldi?
  2. Habertürk Selçuk Tepeli kimdir?
  3. Haber sunucusu Fatih Portakal'a ne oldu?
  4. Fatih Portakal kime devredecek?
  5. Fox haberi kim sundu?
  6. Fatih Portakal yeni işi ne?
  7. Selçuk Tepeli HaberTürk ten neden ayrıldı?
  8. Fatih Portakal Fox Tan istifa etti mi?
  9. Fox Haber e kim geldi?
  10. Fox tv sahibi kimdir?
  11. Fatih Portakal görevden alındı mı?
  12. Fatih Portakal neden istifa etti?
  13. Habertürk Ebru Baki kovuldu mu?

FOX TV'de Fatih Portakal yerine kim geldi?

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Fox Ana Haberi kimin sunacağını açıkladı. "Az önce FOX Haber'in başarılı Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'le konuştum, “Fatih Portakal'ın yerine ana haber bültenini artık Selçuk Tepeli sunacak” dedi."

Habertürk Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

Haber sunucusu Fatih Portakal'a ne oldu?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararını " Toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim." şeklinde açıkladı.

Fatih Portakal kime devredecek?

Olayın yankıları sürerken Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü yazısında Fatih Portakal'ın tarihinde FOX TV ana habere çıkacağını belirterek "Görevi Selçuk Tepeli'ye devredecek" ifadelerini kullandı.

Fox haberi kim sundu?

FOX Ana Haber sunucuları Aslıgül Atasagun (-Eylül 2007) Nazlı Tolga (-14 Haziran 2013) Fatih Portakal (Eylül 2013-12 Haziran 2020) Selçuk Tepeli (-günümüz)

Fatih Portakal yeni işi ne?

Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Youtube kanalı açtığını duyurdu. FOX TV'den geçtiğimiz günlerde ayrılan Fatih Portakal İzmir'in Seferihisar ilçesindeki çiftliğine yerleşmişti. Fatih Portakal, Youtube kanalını etkin olarak kullanmaya başladı.

Selçuk Tepeli HaberTürk ten neden ayrıldı?

FOX TV sunucusu Selçuk Tepeli'nin babasının rahatsızlanması sonucu kanaldan acilen çıktığı, bu nedenle ana haberi Gülbin Tosun'un sunduğu öğrenildi. Fatih Portakal'ın kanaldan ayrılmasının ardından FOX TV'de ana haberi sunmaya başlayan Selçuk Tepeli yerine dün akşam haberleri Gülbin Tosun sundu.

Fatih Portakal Fox Tan istifa etti mi?

Medya Radar'ın haberine göre FOX TV'nin ekran yüzü Fatih Portakal, sürpriz bir kararla istifasını verdi. FOX'un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirtildi. Fatih Portakal istifa sebebi olarak 'yorulmasını' gösterdi.

Fox Haber e kim geldi?

Selçuk Tepeli (-günümüz)

Fox tv sahibi kimdir?

Son olarak Türkiye'de ve bazı ülkelerde yayın yapan FOX TV veya FOKS televizyonu dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Walt Disney tarafından satın alındı. Şirket eğlence sektöründe dünyanın en büyük şirketi olarak biliniyor.

Fatih Portakal görevden alındı mı?

FOX TV'nin ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal görevinden istifa ettiğini açıkladı. FOX TV Portakal'ın emekli olma isteğini bildirdiğini duyurdu. Türkiye'de FOX TV'nin ana haber bültenini sunan gazeteci Fatih Portakal istifa ettiği yönündeki haberleri doğruladı.

Fatih Portakal neden istifa etti?

Politik sorumluluk baskısı nedeniyle istifa ettiğine dair konuşan Fatih Portakal, " Hiçbir zaman politik olmadım.Tabii ki bir düşüncem, siyasi olarak bir fikrim vardı.Hiçbir zaman hiçbir tarafın da adamı olmadım.

Habertürk Ebru Baki kovuldu mu?

MHP ile kriz yaşayan Habertürk'te programı yayın akışından kaldırılan Ebru Baki bu sabah ekranlarda yer aldı. ... Habertürk'te istifalar konuşulurken, Ebru Baki'nin sunduğu Para-Gündem programı yayın akışından kaldırılmıştı.