Ek C2 belgesi nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Ek C2 belgesi nereden alınır?
  2. C2 Belgesi Nedir okul?
  3. EKCE 2 öğrenci belgesi nereden alınır?
  4. Askerlik tecil için öğrenci belgesi nereden alınır?
  5. Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Belgesi nasıl alınır?
  6. Tecil için hangi belgeler gerekli?
  7. Askerlik beyan formu nereden alınır?
  8. E Okuldan tasdikname nasıl alınır?
  9. Araç tescil belgesi ne işe yarar?

Ek C2 belgesi nereden alınır?

Fakültemiz öğrencilerinden, askerlik şubeleri tarafından talep edilen Askerlik Durum Belgesi (EK-C2) öğrencilerin şahsen veya dilekçe yolu ile başvurmaları durumunda bağlı oldukları askerlik şubelerine veya öğrencilerin sisteminde kayıtlı olan adreslerine gönderilmektedir.

C2 Belgesi Nedir okul?

EK C 2 BELGESİ ( ASKERLİK TECİL BELGESİ ) Bunun için öğrenci numarasını girip, Öğrenci İşleri Menüsü altındaki EK.C2 seçeneğine basılır. Askerlik Şubesi alanına Belge hangi Askerlik Şubesine yazılıyor ise o Askerlik şubesinin adı yazılır. Belge Sayısı alanına Giden evrak defterinde bu belgeye verilecek sayı yazılır.

EKCE 2 öğrenci belgesi nereden alınır?

Hangi lise,üniversite ya da açıköğretim her nerede öğreniminiz devam ediyorsa oranın müdüriyetinden askerlik şubesine verilmek üzere ekc2 belgesi talep edebilirsiniz. Ücretsiz olarak size bu belgeyi vermekle mükelleftirler.

Askerlik tecil için öğrenci belgesi nereden alınır?

İlk olarak en yakın askerlik şubesine giderek doğrudan askerlik durum belgesi alabilirsiniz. Bunun için ise sıraya girmeniz gerekiyor. Daha hızlı bir şekilde temin etmenin bir diğer yolu ise e devlet üzerinden elektronik şekilde temin edebilmenizdir. Belgenin aslını e devletten alabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Belgesi nasıl alınır?

AÖL öğrenci belgesi almak için öğrenci belgesi almak istediğinizi belirttiğiniz bir dilekçe ile AÖL Bürosuna başvurarak öğrenci belgesini alabilirsiniz. Dilekçede başvuru yapanın TC kimlik nuarası, adı soyadı ve imzası olmalıdır. Eğer öğrenci 18 yaşından küçükse Açık Lise öğrencisinin velisi alabilir.

Tecil için hangi belgeler gerekli?

ASKERLİK ERTELEME İÇİN GEREKLİ BELGELER
  • Mezuniyet diploması ve 4 adet fotokopisi.
  • Nüfus cüzdanı ve 4 adet fotokopisi.
  • Yakın zamanda çekilmiş 6 adet vesikalık.
  • Varsa ehliyet ve 2 adet fotokopisi.

Askerlik beyan formu nereden alınır?

İlk olarak en yakın askerlik şubesine giderek doğrudan askerlik durum belgesi alabilirsiniz. Bunun için ise sıraya girmeniz gerekiyor. Daha hızlı bir şekilde temin etmenin bir diğer yolu ise e devlet üzerinden elektronik şekilde temin edebilmenizdir. Belgenin aslını e devletten alabilirsiniz.

E Okuldan tasdikname nasıl alınır?

E-okulda Tasdikname iş ve işlemleri
  1. Öğrenci işleri bölümünden öğrenci numarasını girerek öğrencinin sayfasına gelinir.
  2. Ayrılma İşlemleri bölümünden kendi isteğiyle örgün eğitim dışına çıktı seçilir ve kaydedilir.
  3. Yazdır butonu tıklanıp tasdiknamenin 3 nüsha çıktısı alınır ve işlem tamamlanır.

Araç tescil belgesi ne işe yarar?

İsminden anlaşılabildiği gibi aracın resmiyet kazanmasının belgesi olarak kabul edilir. ... Araç tescil belgesi, aracın resmi anlamda geçerli olup olmadığını bildiren belgedir. Bu belgeye sahip olan araçlar resmiyete göre trafiğe çıkabilirken, araç tescil belgesi olmayan araçların trafiğe çıkması mümkün değildir.