Fener Ol ne kadar toplandı son durum?

İçindekiler:

  1. Fener Ol ne kadar toplandı son durum?
  2. Fener Ol kampanyasına nasıl katılabilirim?
  3. Fenerbahçe WinWin ne kadar para toplandi?
  4. Fener Ol SMS ne kadar?
  5. Fenerol kaç SMS?
  6. Fenerol kampanyası kaç lira?
  7. Fenerbahçe taraftar kartı nasıl alınır?
  8. Fenerbahçe Kampanya kaç TL oldu?
  9. Fenerol kac lira?
  10. Fenerbahçe üyeliği nasıl iptal edilir?
  11. Aslan gibi sponsor ne kadar para toplandı?
  12. Fenerbahçe taraftar kart ne işe yarar?
  13. Fenerbahçe taraftar kart ücretli mi?
  14. GS bağış kampanyası kaç para oldu?
  15. Bırakmam Seni ne kadar para toplandı?

Fener Ol ne kadar toplandı son durum?

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan'da başlayan "Fener Ol" kampanyasında toplanan paranın şu ana dek 150 milyon liraya yaklaştığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, kampanyanın başlamasından bugüne destek SMS'lerinin sayısının da 1 milyon 640 bini geçtiği belirtildi.

Fener Ol kampanyasına nasıl katılabilirim?

Bu Kampanya için üye olma zorunluluğu yoktur. Ancak Üyelik yaparak da katkı verebilirsiniz. Bunun için uyeiliskileri@fenerbahce.org mail adresimize başvurmanız durumunda ilgili arkadaşlarımız size dönüş yapıyor olacaklar.

Fenerbahçe WinWin ne kadar para toplandi?

KAMPANYA'DA TOPLANAN PARA Fenerbahçe WinWin kampanyası kapsamında Türkiye genelinde iki günde 123 bin forma satıldığı ve 950 bin SMS atıldığı duyuruldu. Açıklanan verilerin ardından 55 milyon 900 bin TL toplandığı belirtildi.

Fener Ol SMS ne kadar?

Fenerbahçe'mizin geleceğine SMS ile destek olmak istersen, FENER OL yaz 1907'ye gönder. Gönderilecek her SMS, kulübümüze 20 TL tutarında destek sağlayacak.

Fenerol kaç SMS?

Fenercell Fenerol 15GB tarifesi kapsamında her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS ve 15 GB cepten internet verilmektedir.

Fenerol kampanyası kaç lira?

Fenerol 15GB Tarifesi ile ayda 41,76 TL'ye her yöne 1000 dakika, 250 SMS, 15GB cepten internet ve tüm taraftar hatlarıyla SINIRSIZ konuşma!

Fenerbahçe taraftar kartı nasıl alınır?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Kampanya kaç TL oldu?

Fenerbahçe, Fener Ol kampanyasını 'da başlatmış ve Temmuz sonu itibariyle 150 milyon TL'lik bağış toplamıştı. 'de sona ermesi düşünülen kampanya temmuz sonrası etkisini yitirmişti.

Fenerol kac lira?

Fenerol 15GB Tarifesi ile ayda 41,76 TL'ye her yöne 1000 dakika, 250 SMS, 15GB cepten internet ve tüm taraftar hatlarıyla SINIRSIZ konuşma!

Fenerbahçe üyeliği nasıl iptal edilir?

Fenerbahçe Haberleri Aboneliğinizi dilediğiniz zaman IPTAL FB yazıp, 1907'ye göndererek sona erdirebilirsiniz.

Aslan gibi sponsor ne kadar para toplandı?

Galatasaray taraftarının başlattığı “Aslan gibi Sponsor” kampanyasında 5 milyon 2 lira toplandığı açıklandı.

Fenerbahçe taraftar kart ne işe yarar?

350 TL ve altındaki alışverişlerinizi, kartın temassız özelliği sayesinde hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Classic, Gold ve Platinum özelliklerinde sunulabilen kartın taraftar kart özelliği sayesinde Kulübün sağladığı öncelikli bilet alma, Fenerium'larda indirim, gibi ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftar kart ücretli mi?

(Rezervasyon şartı aranmakta olup, Fenerbahçe Spor Kulübü bu uygulamayı değiştirme, erteleme ya da iptal etme hakkına sahiptir.) Anlaşmalı üye işyerlerinde indirim imkânı. Özel kampanyalardan öncelikli yararlanma imkânı. ... Fenerbahçe VakıfBank Klasik kart aidatı 35 TL, üyelik yenileme ücreti 35 TL'dir.

GS bağış kampanyası kaç para oldu?

'Aslan Gibi Sponsor'da toplanan bağış miktarı 7 milyon 200 bin TL'yi geçmiş durumda. İşte detaylar... Galatasaray taraftarı tarafından başlatılan ve kulübün devam ettirdiği bağış kampanyası Aslan Gibi Sponsor'da, salı günü itibarıyla 7 milyon 200 bin TL seviyesi geçildi.

Bırakmam Seni ne kadar para toplandı?

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' kampanyası kapsamında bağış gecesi düzenledi. Vodafone Park'ta düzenlenen geceye Rahmi Koç 10 milyon lira bağışlayarak en yüksek bağışı yapan kişi oldu. Gece sonunda toplam 80 milyon TL'yi aşan bir meblağ toplandı.