Turkcell Lifebox ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Lifebox ne işe yarar?
  2. Turkcell Akıllı Depo nedir?
  3. Turkcell Lifebox güvenli mi?
  4. Akıllı Depolama Sistemleri Nedir?
  5. Lifebox iptali nasıl yapılır?
  6. Lifebox üyeliği nasıl iptal edilir?
  7. Lifebox Premium Paket nedir?
  8. 45 g Lifebox ne demek?
  9. Lifebox paketi nasıl iptal edilir?
  10. Fizy Premium üyeliği nasıl iptal edilir?
  11. Fizy Star üyeliği nasıl iptal edilir?

Turkcell Lifebox ne işe yarar?

lifebox fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınızı saklayabileceğiniz, telefon rehberinizi yedekleyebileceğiniz; internete erişebildiğiniz her yerde telefon, tablet ya da bilgisayardan bu dosyalara ulaşabileceğiniz ve kolayca paylaşım yapabileceğiniz bir servistir.

Turkcell Akıllı Depo nedir?

Turkcell Akıllı Depo ile arşivinizdeki belge, resim, video ve müziklere bulunduğunuz her yerden istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Turkcell Lifebox güvenli mi?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Akıllı Depolama Sistemleri Nedir?

Akıllı depo sistemleri, birlikte çalışan ve birbirine entegre depolama teknolojilerinin sonucudur. Malların otomatik olarak sevkiyat için alındığı, tanımlandığı, listelendiği, düzenlendiği ve çekildiği bir teknolojik ekosistem oluştururlar.

Lifebox iptali nasıl yapılır?

500GB Paket (500 GB saklama alanı ve Premium Üyelik) IPTAL LIFEBOX 500GB yazıp 2200'a gönderin. 2.5TB Paket (2,5 TB saklama alanıve Premium Üyelik) IPTAL LIFEBOX 25TB yazıp 2200'a gönderin. Premium Paket (Premium Paket Üyeliği) IPTAL LIFEBOX PREMIUM yazıp 2200'a gönderin.

Lifebox üyeliği nasıl iptal edilir?

50GB Paket (50 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 50GB yazıp 2200'a gönderin. 100GB Paket (100 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 100GB yazıp 2200'a gönderin. 250 GB Paket (250 GB saklama alanı ve Premium Üyelik) IPTAL LIFEBOX 250GB yazıp 2200'a gönderin.

Lifebox Premium Paket nedir?

Lifebox Premium ise orijinal kalitede yedekleme, telefon rehberinde tekrarlayan kontakları silme, sınırsız yüz, nesne ve yer tanıma ile fotoğrafları otomatik olarak gruplandırma, Instagram'da beğeni garantili paylaşımlar için sınırsız PhotoPick Analizi gibi avantajlı özellikleri barındırıyor.

45 g Lifebox ne demek?

​Fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz ve dosyalarınız 4.5G hızıyla lifebox'ta! Unutulmaz hatıralarınızın fotoğraflarına lifebox'tan artık 4.5G hızıyla erişebilir, sevdiklerinizle çok hızlı paylaşabilirsiniz.

Lifebox paketi nasıl iptal edilir?

Eğer paketini Turkcell'den aldıysan;
  1. 10GB Paket (10 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 10GB yazıp 2200'a gönderin.
  2. 25GB Paket (25 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 25GB yazıp 2200'a gönderin.
  3. 50GB Paket (50 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 50GB yazıp 2200'a gönderin.
Daha fazla öğe...

Fizy Premium üyeliği nasıl iptal edilir?

https://subscribe.fizy.com/ sayfasına gelerek sahip olduğunuz üyelikleri görebilir, üzerinizdeki üyeliği değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Apple Store ve Google Play Store üzerinden ödeme yaptıysanız store üzerinden iptal edebilirsiniz.

Fizy Star üyeliği nasıl iptal edilir?

Ya da fizy.com adresinden hesabım bölümüne giriş yaparak, aktif üyeliklerini görebilir ve “üyeliğimi yönet” butonuna tıklayarak açılan sayfadan üyeliğini iptal edebilirsin.