Tente ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tente ne işe yarar?
  2. Tente ne demek TDK?
  3. Pergola Tente nedir?
  4. Mafsallı tente ne demek?
  5. Tente fiyatları ne kadar?
  6. Körüklü tente nedir?
  7. Branda nedir ne demek?
  8. Tentenin metresi ne kadar?
  9. Otomatik pergola nedir?
  10. Pergole sistem nedir?
  11. Tente çadır ne demek?
  12. Tente hangi malzemeden yapılır?
  13. Mafsallı tente kaç para?
  14. Mafsallı tente kaç metre açılır?
  15. Tente Nerelerde Kullanılır?
  16. Branda hangi dil?
  17. Brandali arac ne demek?
  18. Balkon tenteleri kaç para?
  19. Pergole tavan nedir?
  20. Otomatik tente nedir?

Tente ne işe yarar?

Tente yani tente ürünleri su ve ışık etkilerine dayanıklı kumaştan üretilmiş, su ve güneş ışıklarına karşı mevsimine göre korumayı sağlayan bahçe, havuz ve kafelerde kullanımı tercih edilen malzemenin genel ismidir. ... Evlerde kullanıldığı gibi yeri ve kafelerde de tercih edilir.

Tente ne demek TDK?

a. (te'nte) Genellikle güneşten korunmak için bir yerin üzerine gerilen bez, naylon vb.nden yapılmış örtü: “En üst setin bir özelliği ağaçtan ağaca tente gerilmiş olmasıdır.” -S. Birsel.

Pergola Tente nedir?

Saçak anlamına gelen Pergule kelimesinden türemiştir. İtalyanca da ise pergola gölgelik anlamına gelir. Pergola açılma kapanma özelliği ile güneş ya da yağmur tarzı dış etkenlerden korunma sağlayan, oturulan çeşitli alanlarda kullanılabilen ve oturulan alanın üstünü kapatmaya yarayan sistemlerdir.

Mafsallı tente ne demek?

Mafsallı tente diğer tente çeşitlerimiz gibi güneş ışığından yağmurdan ve rüzgardan korunmak amacıyla yapılmış bir ürünümüzdür. Bu ürün, genel olarak dış alanda kullanım amacıyla üretilmiş olup mafsal fonksiyonu sayesinde açılıp kapanabilen özelliğine sahiptir.

Tente fiyatları ne kadar?

Açılır Kapanır Tente
  • 2 M Mafsallı Tente. 2.805,00 TL.
  • 3 M Mafsallı Tente. 3.220,00 TL.
  • 4 M Mafsallı Tente. 4.290,00 TL.
  • 5 M Mafsallı Tente. 5.365,00 TL.
  • 6 M Mafsallı Tente. 7.080,00 TL.
  • 2 M Körüklü Tente. 3.030,00 TL.
  • 2.5 M Körüklü Tente. 4.045,00 TL.
  • 3 M Körüklü Tente. 5.450,00 TL. Gösterilen: 1 ile 11 arası, Toplam: 11 (1. Sayfa)

Körüklü tente nedir?

Körüklü Tente; Körüğü sayesinde yandan gelen güneşi de engelleyip istenildiği gibi ayarlanabilen tentelere denir. Körüklü Tente; Hareketli bir aksama sahiptir. İpli ve motorlu sistemi bulunmaktadır.

Branda nedir ne demek?

Branda, genellikle açık alanlarda kullanılan, belli bir bölgeyi veya eşyayı ışıktan, yağmurdan korumak için kullanılan malzemelerin genel adıdır. Kumaştan, naylondan üretilebilir. ... Depo gibi alanlarda kullanılan brandalar, yalnız su ve ışık geçirmezliğin yanı sıra alev almaz özellikte de olabilir.

Tentenin metresi ne kadar?

Ayrıca tentelerin sahip oldukları mekanizmalar ve tente sistemleri fiyatlar üzerinde etkili olabilmektedir. Tentelerde kullanılan ithal kumaşlar için fiyat Mtül başına 720 TL olarak belirlenmiştir. Yerli kumaşlar tercih ediliyorsa 600 TL, PVC branda kullanılıyorsa 450 TL fiyat talep edilmektedir.

Otomatik pergola nedir?

Oturma alanı olarak kullanılan açık bir alanın yağmur ve güneş gibi dış etkenlerden korumak için kurulan ve kurulacağı yere göre tasarlanan sistemlerdir.

Pergole sistem nedir?

Pergola sistemi, açılır kapanır bir çatı, balkon, teras, sigara içme gibi bölümler için tasarlanmış motorlu, şık bir tente sistemidir. Değişik hava koşullarına göre dizayn edilebilen pergola sistemi motorlu ve kumanda yapıları ile değişik hava koşulları için açılır kapanır bir tente sistemidir.

Tente çadır ne demek?

Tente branda genel adı ile çadır ürünleri, su ve ışık etkilerine dayanıklı kumaştan ve iç polyesterden üretilmiş olan su ve güneş ışıklarından mevsimine göre koruma sağlayan ve bahçe, havuz, cafe, havuz kapatma, tenis kortu kapatma, halı saha kapatma gibi mekanlarda daha çok kullanılan malzemelerin ve branda, tente, ...

Tente hangi malzemeden yapılır?

Genellikle eksürsüzyon alüminyum mekanizmadan imal edilen otomatik tente sistemleri, epoksi polyester ile boyanarak imal edilir.

Mafsallı tente kaç para?

"Çadır, Tente & Kepenk > Tente & Branda"
İlan BaşlığıTipiFiyat
Efor Tente - Kaliteli Üretim - Özel Tasarım - Uygun FiyatMafsallı Tenteler799,99 TL
BATU TENTE-MAFSALLI-EV -DÜKKAN-BALKON-TERAS-BAHÇE-SINIRSIZ RENKMafsallı Tenteler550 TL
BATU TENTE-ÇİFT AÇILIR-KARTAL KANAT-ÖZEL ÖLÇÜ-SINIRSIZ RENK-GARAMafsallı Tenteler1.400 TL
19 satır daha

Mafsallı tente kaç metre açılır?

Tentenin bir dirsek gibi hareket eden kollarının dışa doğru düzelerek açılmasıyla olduğundan mafsallı yani eklemli tente adını almıştır. Mafsallı tentenin açılan kolları maksimum 3.5 metreye kadar öne doğru uzayabilir. Fakat bu tente boyunun altı metre olması durumunda sağlanabilir.

Tente Nerelerde Kullanılır?

Mevsimlere göre oluşan olumsuz hava koşullarından korunması istenen alanların tamamında kullanılabilmektedir. Ülkemizde tütün ürünlerinin kapalı alanlarda tüketimi yasak olduğundan açık alanlarda içilmesi gerekmektedir. Kafeler ve restoranlar bu sebeple tenteleri sıklıkla kullanmaktadır.

Branda hangi dil?

Branda kelimesi İtalyanca kökenlidir.

Brandali arac ne demek?

Araba brandası ya da araç brandası, arabaların üstüne koruma amaçlı serilen örtülerdir. Araba brandalarının kullanımı genellikle kış aylarında artmaktadır. ... Ayrıca yalnızca kış aylarında değil yaz aylarında da oto branda kullanımı yaygındır. Çünkü yaz aylarında güneşin etkisiyle otomobillerin renkleri yıpranabilir.

Balkon tenteleri kaç para?

Kasetli balkon tentesi fiyatları Kasetli balkon tente sistemi metre fiyatı 450 TL (Motor istenirse Tente başına 600 TL eklenir.)

Pergole tavan nedir?

Pergola sistemi, açılır kapanır bir çatı, balkon, teras, sigara içme gibi bölümler için tasarlanmış motorlu, şık bir tente sistemidir. ... Pergola sistemlerinin tavanında kar, dolu veya yağmur yağışından dolayı çökme olmaması için alüminyum profiller tarafından güçlendirilir.

Otomatik tente nedir?

Halkımız arasında elektrikli tente olarak tabir edilen gölgelendirme ve güneşlik sistemleri genel olarak olarak kendinden açılıp kapanabilen tente ve pergolalar için kullanılan bir isimdir.