Ankara kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ankara kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  2. Ankara kart bakiye ne zaman yüklenir?
  3. Kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  4. Ankara kart üyelik iptali nasıl yapılır?
  5. Ankara karta en az ne kadar yüklenir?
  6. EGO kart nasıl alınır?
  7. EGO kartları ne zamana kadar geçerli?
  8. N kolay Ankara kart nasıl para yüklenir?
  9. EGO kartı kaybolursa ne olur?
  10. Ego Kaç yaşına kadar ücretsiz?
  11. N kolay Ankara kart hangi banka?

Ankara kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Bakiye sorgulamak isteyen kişiler https://www.ankarakart.com.tr/ sitesine giriş yaparak bakiye sorgulama işlemlerini yapabilir. Bu site aynı zamanda yapılan son 10 harcamayı da gösteriyor. Yapılan harcamalar kolayca takip edilerek, bakiyenin azalması durumunda bakiye eklemesi yapabilirsiniz.

Ankara kart bakiye ne zaman yüklenir?

İdari ve Mali İşler Dairesi'nce, birimlerden gelen bilgiler derlenerek hesaplanan toplam tutar EGO hesabına yatırılarak AnkaraKart sahiplerinin kartlarına bakiyeler yüklenecek ve izleyen ayın 1. günü AnkaraKart'ın kullanabilmesine imkân sağlanacaktır.

Kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

SMS ile bakiye öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS gönderilmelidir. Yemekmatik Kart kullanıcıları ise bakiyesini öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS göndererek yemek ve serbest cüzdanındaki bakiyeyi öğrenebilir.

Ankara kart üyelik iptali nasıl yapılır?

​​ N Kolay Ankara Kartınızı, 06 06 N Kolay Ankara Kart İletişim Merkezi'ni arayarak iptal ettirebilir veya kapattırabilirsiniz.

Ankara karta en az ne kadar yüklenir?

Ankarakart'a en az 1 TL en fazla 1000 TL tutarında bakiye yüklenmektedir. Mobil uygulamadan yüklenecek maksimum bakiye ise 100 TL'dir.

EGO kart nasıl alınır?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Kızılay Metrosu veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

EGO kartları ne zamana kadar geçerli?

Toplu taşıma araçlarında kullanılan öğretmen ve öğrenci kartlarının vize işlemleri, 2021-2022 dönemi için başlamıştır. EGO Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan, öğretmen ve öğrenci kartı kullanan vatandaşlarımızın durumlarının teyidi ile ilgili her yıl yaptırmış oldukları vize işlemi, 2021-2022 dönemi için başlamıştır.

N kolay Ankara kart nasıl para yüklenir?

N Kolay Ankara Kartıma Nerelerden Para Yükleyebilirim?
  1. N Kolay Ankara Kart Noktalarından.
  2. Smart ve Mini Banko Cihazlardan.
  3. AnkaraKart Mobil Uygulamasından.
  4. Tüm banka ATM'lerinden, PTT Şubelerinden ve PTTMatiklerden.
  5. Banka hesaplarınızdan EFT yaparak.
  6. Aktif Bank İnternet Şubesinden.

EGO kartı kaybolursa ne olur?

Kart Bedeli: 11 TL. Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Kızılay Metrosu veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ego Kaç yaşına kadar ücretsiz?

Büyükşehir Belediye Meclis Kararınca Ankara da ikamet eden Gün, ay ve yıl olarak 61 yaşını doldurmuş vatandaşlarımıza pik saatler dışında 10.00-16.00 ve 19.00-24.00 saatleri arasında Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanma imkanı veren kişiselleştirilmiş Akıllı elektronik ulaşım kartıdır.

N kolay Ankara kart hangi banka?

N Kolay Ankara Kart, kartınıza yükleyeceğiniz bakiye ile Ankara'da EGO'ya bağlı toplu taşıma araçlarında kullanabileceğiniz, Türkiye'de ve Dünyada Visa/MasterCard logosu bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabileceğiniz Aktif Bank'a ait bir ön ödemeli karttır.