Türk Telekom ev interneti nasil odenir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom ev interneti nasil odenir?
  2. Türk Telekom fatura nasıl ödenir?
  3. Türk Telekom Mobil Ödeme nerelerde kullanılır?
  4. Türk Telekom Borç taksitlendirme nasıl yapılır?
  5. Telefonda kalan dakika nasıl öğrenilir?

Türk Telekom ev interneti nasil odenir?

Faturanızı hesap numaranız, hizmet numaranız ya da internet hizmetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile ödeyebilirsiniz....Telefonla ve Online Ödeme
  1. Müşteri hizmetlerini 4 numaralı hattan arayarak ödemenizi gerçekleştirin.
  2. TTNET internet sitesine giderek ödemenizi kredi kartı ile gerçekleştirin.
Daha fazla öğe...

Türk Telekom fatura nasıl ödenir?

9333'ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Ödeme nerelerde kullanılır?

Türk Telekom Mobil Ödeme için abonelik gerekmemektedir. Fiziksel ürün alışverişlerinden, oyun sitelerine; sosyal paylaşım sitelerinden uygulama marketlerine kadar binlerce üye işyerinde kullanılır.

Türk Telekom Borç taksitlendirme nasıl yapılır?

Türk Telekom fatura taksitlendirme işleminizi yapmak için 4 numaralı telefondan müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında taksitlendirme yapmak için Türk Telekom merkezlerine müracaat yapıp size detaylı bilgi vereceklerdir.

Telefonda kalan dakika nasıl öğrenilir?

Konuşma. Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim? Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.