Lisede kaç gün devamsızlık yaparsak sınıfta kalırız?

İçindekiler:

  1. Lisede kaç gün devamsızlık yaparsak sınıfta kalırız?
  2. Lisede sınıfta kalma kaç gün?
  3. Lisede devamsızlık tam 10 gün olunca kalınıyor mu?
  4. Uzaktan eğitimde sınıfta kalma var mı?
  5. Lisede teşekkür almak için kaç puan gerekir?

Lisede kaç gün devamsızlık yaparsak sınıfta kalırız?

Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilecek.

Lisede sınıfta kalma kaç gün?

a) Devamsızlık süresi özürsüz 10 (on) günü, toplamda 30 (otuz) günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Lisede devamsızlık tam 10 gün olunca kalınıyor mu?

Lisede özürlü devamsızlık hakkı 20 gün, özürsüz devamsızlık hakkı ise 10 gündür. Bu süreler aşıldığında sınıfta kalınır. Yani 10 gün özürsüz devamsızlık ile sınıfta kalınmaz. 10,5 olursa kalınır.

Uzaktan eğitimde sınıfta kalma var mı?

DEVAMSIZLIK SEBEBİYLE SINIFTA KALMA OLMAYACAK! İlkokul, ortaokul ve lise eğitimi alan öğrenciler için yüz yüze eğitimin yanında Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile verilen uzaktan eğitim devam edecek. Okullara gitmeyen öğrenciler eğitimlerini buradan sürdürecek.

Lisede teşekkür almak için kaç puan gerekir?

a) 99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.