Avea taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Avea taahhüt sorgulama nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom taahhüt ne zaman biter?
  3. Türk Telekom 5555 nasıl mesaj atılır?
  4. 5555 SMS nedir?
  5. Turk Telekom 5555 nedir?
  6. 5555 Mobil Ödeme Kayıt Nedir?

Avea taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

Türk Telekom taahhüt sorgulama Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir. Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz.

Türk Telekom taahhüt ne zaman biter?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

Türk Telekom 5555 nasıl mesaj atılır?

SMS ile paketsiz internet kullanım onayı vermek için INTERNET ONAY yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Aynı zamanda Türk Telekom Mağazaları'ndan ve 444 1444 Çağrı Merkezi'nden onay verebilirsiniz.

5555 SMS nedir?

Telefonuma internete bağlanmak için onay vermem gerektiğini bildiren bir SMS geldi, detayları nedir? ... Onay vermek için SMS'te belirtildiği gibi “INTERNET ONAY” yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Onay verdiğinizde internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Turk Telekom 5555 nedir?

SMS Metni: Degerli musterimiz internet erisiminizi acmak icin "INTERNET ONAY" yazıp 5555'e ucretsiz gonderin.Erişiminiz acildiginda kullaniminiz tarifeniz uzerinden ucretlendirilecek,bu mesajı her fatura doneminizde internete girmek istediginizde 1 kere alacaksiniz.

5555 Mobil Ödeme Kayıt Nedir?

Türk Telekom Mobil Ödeme logosunu gördüğünüz her yerde kolay ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Anlaşmalı üye işyerlerinde yaptığınız alışverişlerin ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. ... Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak kolayca açtırabilirsiniz.