Gelinliğin altına sütyen giyilir mi?

İçindekiler:

  1. Gelinliğin altına sütyen giyilir mi?
  2. Gelinlik altına nasıl sütyen?
  3. Gelinlik altına ne giyilir Penti?
  4. Abiyelerin içine sütyen giyilir mi?
  5. Tarlatan ne işe yarıyor?
  6. Kasnak gelinlik ne demek?

Gelinliğin altına sütyen giyilir mi?

Eğer geceye gelinliğin altına giydiğin iç çamaşırlarıyla devam edeceksen, işlemeli, dantelli, fantezi straplez sütyen, büstiyer ve gelin iç çamaşırı seti modellerini tercih edebilirsin. Eğer gelinliğinden belli olmayacaksa dantelli, güpürlü iç çamaşırları takımlarından giyebilirsin.

Gelinlik altına nasıl sütyen?

Gelinliğinizin sırt kısmı açık ise sırt bağları olmayan bir sütyen ya da arkası şeffaf sütyenler kullanmalısınız. Yine gelinlik modelinizin ön kısmı geniş dekolteye sahip ise geniş dekolteli sütyen modelleri kullanmanız gerekmektedir.

Gelinlik altına ne giyilir Penti?

Sütyenler, braletler ve büstiyerler ile aklını başından alan Penti, çekiciliğini zirveye taşıyan külot modelleri ile vazgeçilmezin olmaya aday. Dilediğinde dantel motiflerinin romantizmiyle kalbini çalan modelleri ya da transparan dokusunun çekiciliğiyle göz kamaştıran külotları tercih edebilirsin.

Abiyelerin içine sütyen giyilir mi?

Abiye İçine Giyilen Sütyen Günlük kullandığınız sütyenleri kullanabilirsiniz. Ancak dar ve vücut hatlarınızı belli eden abiye elbiselerde, sütyen kullanımına daha özen göstermeniz gerekiyor. Push-up özelliği bulunan sütyenler, göğüslerinizi çok daha güzel gösterecektir.

Tarlatan ne işe yarıyor?

Tarlatan, gelinlik ve bazı abiye elbiselere kabarıklık vermesi ve yürürken ayağa dolanmaması amacıyla kullanılır. Genelde; balenle yapılan, gelinliğin altına giyilen iç etek olarak da tanımlanır. Özellikle prenses kesim gelinlik modellerinde çok sık tercih edilir.

Kasnak gelinlik ne demek?

Kabarık olmadığı için, düğünde hareket kolaylığı sağlayan boho tarzdaki rahat gelinlikler, asimetrik etekler, fırfırlar, volanlar, püsküller ile hareketlendirilmiş ve süslemelerde aşırıya kaçılmayan romantik etkiye sahip modellerdir.