Çağla Şimşek Cihan Şimşek kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Çağla Şimşek Cihan Şimşek kardeş mi?
  2. Çağla Şimşek Hangi dizilerde oynuyor?
  3. Kardeşlerim Çağla Şimşek hangi rolde?
  4. Kardeşler dizisindeki Ayşe kimdir?
  5. Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde kaç yaşındaydı?
  6. Küçük Gelin Zehra şimdi hangi dizide oynuyor?
  7. Kardeşlerim Ayşe hangi rolde?
  8. Çağla Şimşek Kardeşler dizisinde oynuyor mu?
  9. Kardeşlerim dizisindeki Ayşe'nin gerçek ismi ne?
  10. Kardeslerimdeki Ayse hangi dizilerde oynadı?
  11. Küçük Gelin de oynayan kız kimdir?
  12. Küçük Gelin Zehra karakteri kaç yaşında?
  13. Çağla Şimşek küçükken hangi dizide oynadı?
  14. Çağla Şimşek aslen nereli?
  15. Çağla Şimşek Yiğit Koçak sevgili mi?
  16. Kardeşlerim dizisi Ayse kimdir?

Çağla Şimşek Cihan Şimşek kardeş mi?

Çağla Şimşek ve Cihan Şimşek kuzen değildir. 2010 yılında ayrıca Cuma'ya kalsa isimli dizinin başrolü olan Çağla karakterine hayat verdi. ... Bu dizi de Türkiye'de sıkça adından söz ettiren Küçük Gelin dizisi oldu. Burada Zehra karakterine hayat veren oyuncu Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

Çağla Şimşek Hangi dizilerde oynuyor?

Küçük Gelin20 Kardeşlerimşu tarihten beri: 2021Elif20 Çağla Şimşek/TV şovları

Kardeşlerim Çağla Şimşek hangi rolde?

Çocuk gelin karakteri ile yıldızı parlayan ve daha sonra çeşitli projelerde de rol alan Çağla Şimşek, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve sezon finali yapan Kardeşlerim dizisinde Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Kardeşler dizisindeki Ayşe kimdir?

Kardeşlerim Ayşe'yi Çağla Şimşek canlandırıyor. 2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir. ... Dizinin başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer bulunuyordu.

Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde kaç yaşındaydı?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Küçük Gelin Zehra şimdi hangi dizide oynuyor?

Özellikle Küçük Gelin dizisinde Başrol Zehra karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. Bu dizi Türkiye'de uzun süre en fazla izlenen diziler arasında listelerin en başında yer almıştır. Günümüzde ise Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde rol alan Çağla Şimşek dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

Kardeşlerim Ayşe hangi rolde?

KARDEŞLERİM AYŞE ROLÜ Çağla Şimşek diziye yeni katılan isimlerden oldu. Ayşe rolünü canlandıran Çağla Şimşek, dizide Ömer'in partneri olacak.

Çağla Şimşek Kardeşler dizisinde oynuyor mu?

Küçük Gelin dizisi ile hafızalara kazınan Çağla Şimşek, Kardeşlerim dizisine transfer oldu. Çağla Şimşek, daha önce birçok dizi ve filmde rol almıştır. Elveda Derken dizisinde çocuk karakter Naz olarak tanınmıştır.

Kardeşlerim dizisindeki Ayşe'nin gerçek ismi ne?

Kardeşlerim Ayşe'yi Çağla Şimşek canlandırıyor. 2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir.

Kardeslerimdeki Ayse hangi dizilerde oynadı?

Kardeşlerimşu tarihten beri: 2021 Ayşe/TV dizileri

Küçük Gelin de oynayan kız kimdir?

2013 yılında yayınlanan Küçük Gelin dizisinde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Çağla Şimşek, şimdilerde güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.

Küçük Gelin Zehra karakteri kaç yaşında?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Çağla Şimşek küçükken hangi dizide oynadı?

Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda ama kamera karşısına ilk kez Elveda Derken isimli dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde yer aldı. Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterini canlandırdı.

Çağla Şimşek aslen nereli?

Hayatı ve kariyeri Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Çağla Şimşek Yiğit Koçak sevgili mi?

Son dönemin gözde oyuncularından olan Çağla Şimşek, sosyal medyanın en çok konuştuğu oyuncuların başında yer alıyor. Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak iyi bir uyum yakalayan ve hayran kitlesini genişleten Çağla Şimşek'in sevgilisi bulunmuyor. ... Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Kardeşlerim dizisi Ayse kimdir?

Küçük Gelin20 Kardeşlerimşu tarihten beri: 2021Elif20 Çağla Şimşek/TV şovları