ONVO tv nerede Uretiliyor?

İçindekiler:

  1. ONVO tv nerede Uretiliyor?
  2. Hi Level kime ait?
  3. Dijitsu TV kimin?
  4. Telenova tv kim üretiyor?
  5. Hi Level TV ne malı?
  6. Vestel hangi markalara TV üretiyor?
  7. Vestel Toshibayı aldı mı?
  8. Telenova ne markası?
  9. AWOX hangi firma üretiyor?
  10. AWOX TV hangi garanti?
  11. AWOX hangi servis bakıyor?

ONVO tv nerede Uretiliyor?

Onvo markası tamamen Türk malı olup merkezi İstanbul'da bulunur. Ankara ve İstanbul dışında Türkiye'nin dört bir yerinde satışları gerçekleşir.

Hi Level kime ait?

Aslen bir Vestel iştirâki olan Hi Level televizyonlarında, Vestel'in son model televizyonlarında kullandığı DTS TruSurround ve DTS HD teknolojileri yer almıyor. Hâliyle fiyat da kullanılan teknoloji daha düşük mâliyetli olduğu için ucuzluyor.

Dijitsu TV kimin?

Dijitsu şirketi, 1996 yılında kurulup 2012 yılında Kent Dış Ticaret tarafından satın alınmıştır. Bu şirket televizyon, klima, vantilatör, su sebili ve derin dondurucu olmak üzere pek çok elektronik eşya üretimi yapan bir markadır.

Telenova tv kim üretiyor?

Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır.

Hi Level TV ne malı?

Hi-Level, 2004 yılında kurulan Trium Elektronik Bilgi İşlem San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilen bilgisayar bellekleri ve tablet bilgisayar markasıdır. Trium Elektronik Micron (Crucial) Türkiye dağıtıcısıdır.

Vestel hangi markalara TV üretiyor?

Toshiba, JVC, Hitachi, Sharp gibi markalara da üretim yapmaktadır.

Vestel Toshibayı aldı mı?

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden Toshiba'yı takip ediyordu aylardır Vestel. ... Ancak anlaşma tamamlandı ve Vestel'in satın almak istediği Toshiba'nın televizyon departmanını Çinli Hisense aldı. Japon devi Toshiba Visual Solutions'taki yüzde 95 hissesini Çinli Hisense Electric'e devretmek üzere el sıkıştı.

Telenova ne markası?

Telenova Hangi Ülkenin Markasıdır Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır.

AWOX hangi firma üretiyor?

Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.

AWOX TV hangi garanti?

Awox TV ler, Kullanıcılarına, 24 Ay Garanti süresi sunmaktadır. Fakat Kullanıcı hatası ile Garanti kapsamı dışında kalan TV'ler ile Garanti süresi geçmiş TV'lerin, hem yüksek maliyetli servis ücretleri çıkmakta hem de Garanti Servisi yasal süresi uzun olmaktadır.

AWOX hangi servis bakıyor?

Awox Yetkili Servisi: 08 Yetkili Servisleri listesi ve Yetkili Servis adresleri için sayfamızı ziyaret edin. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, ihtiyacınız olan her konuda anında çözüm sunuyoruz. Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde kusursuz Awox deneyimi yaşatmak için BURADAYIZ.