iMom Omega fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. iMom Omega fiyatı ne kadar?
  2. iMom Primo kimler kullanabilir?
  3. iMom Prımo nedir ne için kullanılır?
  4. iMom latte hangi vitaminler?
  5. IMOM omega nedir?
  6. Omega 3 hamilelikte kaçıncı ayda kullanılır?
  7. Ocean Mummy ne kadar?
  8. Ocean Mummy ne işe yarar?
  9. omega 3 hamilelikte kullanılır mı?
  10. Ocean Mummy ne zamana kadar kullanılır?
  11. Ocean Mummy nedir ne işe yarar?

iMom Omega fiyatı ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 64,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 45,00 TLŞu Andaki Fiyat: 54,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 11 TL () daha ucuz.

iMom Primo kimler kullanabilir?

Dikkat eksikliği ve odaklanmayı destekleyen bir akıllı damladır. Tamamen bitkisel içerikli olup,4 yaş üstü için kullanıma uygundur.

iMom Prımo nedir ne için kullanılır?

Konjenital defektlerin azaltılmasında önemli bir vitamindir. Prekonsepsiyonel dönemde folik asit takviyesi düşük doğum ağırlığı riskinin azaltılmasına destek olur.

iMom latte hangi vitaminler?

iMom Latte Omega 3 60 Kapsül Özellikleri Omega 3 takviye gıda içerisinde bulunan balık asitlerinin, kan dolaşım sistemi ve kalp sistematiğine yardımcı olduğu ifade ediliyor. iMom Latte Omega 3 60 kapsül içerisinde kullanılan B vitamin döngüsünün, kırmızı kan hücrelerinin oluşumunu desteklediği belirtiliyor.

IMOM omega nedir?

İMom Omega 400 mcg folik asit içermektedir. Folik asit, Hamilelik sırasında annedeki dokuların gelişimine katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Omega 3 hamilelikte kaçıncı ayda kullanılır?

Gebe olunsun veya olunmasın her bireydeki sağlıklı bir diyet, yeterli oranda omega-3 içermelidir. Gebelikte ise günlük en az 250mg omega-3 alımı öneririz. Bununla beraber bebeğin özellikle ihtiyacı olduğu dönem gebeliğin son 3 aylık dönemidir. Omega-3 en fazla balık ve balık yağı ürünlerinde bulunur.

Ocean Mummy ne kadar?

Ocean Mummy 30 Kapsül İle En Çok Karşılaştırılanlar
Ocean Mummy 30 KapsülVitabiotics Pregnacare Original 30 Tablet
Fiyat64,90 TL 50 satıcı57,95 TL 38 satıcı
Popülerlik5. Popüler Ocean Vitamin ve Mineral5. Popüler Vitabiotics Vitamin ve Mineral
Ortalama Puan31 yorum5 yorum
Birim Fiyat2,16 TL/adet1,93 TL/adet
4 satır daha

Ocean Mummy ne işe yarar?

Ocean Mummy, omega 3 ve mineral içerikli anne adaylarının kullanıma uygun formüle edilmiş bir multivitamin ürünüdür. İçinde barındırdığı 10 vitamin ve 4 mineral türünün bir çoğu günlük ihtiyacı karşılayan değerdedir.

omega 3 hamilelikte kullanılır mı?

Gebelikte hayvansal omega 3 Gebelikte önerilen günlük doz, 300mg DHA içeren hayvansal omega 3'tür. Omega 3 kullanan anne adaylarının bebeklerinde alerjik hastalık görülme ihtimali azalmaktadır. Bebeklerin zihinsel gelişimini, uyku düzenini ve bağışıklık sistemini olumlu etkilemektedir.

Ocean Mummy ne zamana kadar kullanılır?

1- Hamilelik dönemindeki tüketiciye faydalı etkinin, gebelikten en az 1 ay öncesi ve 3 ay sonrasına kadar takviye olarak günlük 400 mcg folik asit alındığında sağlanacağı bilgisi verilir.

Ocean Mummy nedir ne işe yarar?

Ocean Mummy, omega 3 ve mineral içerikli anne adaylarının kullanıma uygun formüle edilmiş bir multivitamin ürünüdür. İçinde barındırdığı 10 vitamin ve 4 mineral türünün bir çoğu günlük ihtiyacı karşılayan değerdedir.