Telefon meşgulken arayanı görme iPhone nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Telefon meşgulken arayanı görme iPhone nasıl yapılır?
  2. Xiaomi telefonda arama bekletme nasıl yapılır?
  3. Huawei telefonlarda arama bekletme nasıl yapılır?
  4. Biri ile telefonda konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?
  5. Aradığınız kişi şu anda başka biriyle görüşüyor nasıl yapılır Xiaomi?
  6. Arama bekletme nasıl yapılır?
  7. Huawei biri ile konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?
  8. Telefon meşgulken kim aradı?
  9. Turkcell telefonum kapalıyken arayanları nasıl öğrenebilirim?
  10. Samsung arama bekletme nasıl yapılır?
  11. Arama bekletme ne demek?
  12. Vodafone arama bekletme nasıl açılır?

Telefon meşgulken arayanı görme iPhone nasıl yapılır?

iPhone'da telefon meşgulken arayanı görme Özelliği açmak veya kapatmak için Ayarlar / Telefon / Aramayı bekletme seçeneklerine gidin.

Xiaomi telefonda arama bekletme nasıl yapılır?

Ayarlar menüsünde bulunan Telefon seçeneğine tıklanmalıdır. Aramalar başlığı altında bulunan Arama Bekletme butonuna tıklanmalıdır. Arama Bekletme sayfasından bu özellik aktif edilebileceği gibi devre dışı da bırakılabilir.

Huawei telefonlarda arama bekletme nasıl yapılır?

Telefon > > Ayarlar bölümüne gidin. Arama bekletmeyi etkinleştirmek istediğiniz SIM kart ekranından Diğer > Arama bekletme bölümüne gidin. Bu özellik operatörünüze bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Biri ile telefonda konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

Aradığınız kişi şu anda başka biriyle görüşüyor nasıl yapılır Xiaomi?

Telefon meşgulken arayanı görme Xiaomi ayarları Arama ekranında *#043# kodunu tuşlayın ve arayın. Bu işlem sonucunda çağrı bekletme özelliği aktifleşecektir. Çağrı bekletme özelliğini kapatmak isterseniz eğer #43# kodunu tuşlamanız yeterlidir.

Arama bekletme nasıl yapılır?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

Huawei biri ile konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?

Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Telefon meşgulken kim aradı?

Telefonum konuşurken arayanı görme özelliği nasıl açılır? Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Turkcell telefonum kapalıyken arayanları nasıl öğrenebilirim?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.

Samsung arama bekletme nasıl yapılır?

Çağrı bekletmeyi açma
  1. simgesine dokunun.
  2. > Ayarlar öğesine dokunun.
  3. Aşağıdakilerden birini yapın: Telefonunuzda tek SIM kart varsa Çağrılar öğesine dokunun. ...
  4. Ek ayarlar öğesine dokunun, ardından Çağrı bekletme seçeneğini işaretleyin.

Arama bekletme ne demek?

Çağrı Bekletme servisi, siz telefondayken başka bir aramayı kabul etmenizi sağlar. Yeni arama, kısa bir sinyal sesiyle bildirilir. Bu durumda; İlk aramayı bekletip gelen ikinci aramaya cevap verebilirsiniz.

Vodafone arama bekletme nasıl açılır?

Telekonferans ve Çağrı Bekletme Çağrı Bekletme Servisi'nden nasıl yararlanırım? Öncelikle Müşteri Hizmetlerimizi arayarak servis özelliğini aktif konuma getirmeniz gerekmektedir. Sonrasında Çağrı Bekletme Servisi'ni cihaz menüsünden veya cihaz ekranı üzerinden *43# yi tuşlayarak aktive edebilirsiniz.