Ttnet kota sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ttnet kota sorgulama nasıl yapılır?
  2. Ttnet internetim ne kadar kaldı?
  3. Türk Telekom internet ne kadar kaldı faturasız?
  4. Ttnet cayma bedeli ne kadar?
  5. Sınırsız internetin kotası var mıdır?
  6. Türk Telekom AKK var mı?
  7. Kaç GB internet kaldı nasıl öğrenebilirim?
  8. 600 GB internet ne kadar?

Ttnet kota sorgulama nasıl yapılır?

TTNet Kota Sorgulama SMS KOTA yazıp 6606'ya SMS gönderilirse indirme ve gönderme işlemleri için internet kullanımı öğrenilmiş olur.

Ttnet internetim ne kadar kaldı?

KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom internet ne kadar kaldı faturasız?

2. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 3. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Ttnet cayma bedeli ne kadar?

Bu zamana kadar müşterinin faydalanmış olduğu indirim ve hediyeler (20 x 2) + 1 TL'dir. Kalan 6 aylık toplam faturası ile TL olacaktır. Burada ise önceki indirim ve faydaların toplamı daha az olduğu için müşteri 140 TL cayma bedeli ödemelidir.

Sınırsız internetin kotası var mıdır?

Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor. ... Böylece abone bir sonraki fatura kesim tarihine kadar internetini çok daha yavaş kullanıyor.

Türk Telekom AKK var mı?

Türk Telekom, tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

Kaç GB internet kaldı nasıl öğrenebilirim?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil değildir.

600 GB internet ne kadar?

Tarife Bilgisi
SINIRSIZ 600 Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret27 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret35 TL**
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet3 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi600 DK
5 satır daha