Akbank kaç taksit yapıyor?

İçindekiler:

  1. Akbank kaç taksit yapıyor?
  2. Akbank taksitlendirme nasıl yapılır?
  3. Akbank kredi kartı yapilandirma kaç taksit?
  4. Kredi kartı yapılandırma kaç taksit olur?

Akbank kaç taksit yapıyor?

Taksitlendirdiğiniz ekstre tutarı üzerinden aylık 1,98% (BSMV ve KKDF hariç) vade farkı alınır. ​100 TL ile 20.000 TL arasındaki kalan ekstre borcunuzu 2 ve 3 taksit seçenekleriyle; Akbank İnternet'e giriş yaparak, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak taksitlendirebilirsiniz.

Akbank taksitlendirme nasıl yapılır?

​Axess üye işyeri olsun olmasın 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerinizi, veya çekmiş olduğunuz Nakit Avans'ınızı hesap kesim tarihinden önce, Axess Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kartlar>Dönem İçi>Taksit/Erteleme İste adımından, Akbank İnternet 'e giriş yaptıktan sonra Kartlarım>Taksit\Erteleme İste adımından, Akbank ...

Akbank kredi kartı yapilandirma kaç taksit?

Diğer banka kredi kartı borçlarınızı uygun faiz oranıyla Axess'inize aktarabilir, ÜCRETSİZ 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Taksitli Borç Transferi'nden faydalanmak için Akbank İnternet'i ve Akbank Mobil'i tıklayabilir veya size en yakın Akbank Şube'sine gidebilirsiniz.

Kredi kartı yapılandırma kaç taksit olur?

Kredi Kartı Yapılandırma Hesaplama Kredi kartı borcu ilgili mevzuat kapsamında "kredi kartı üzerinden yapılandırılırsa" en fazla 12 ay olarak taksitlendirilebilir (ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda ise vade 36 ay olabiliyor).