Red hangi ülkelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Red hangi ülkelerde geçerli?
  2. Vodafone Her Şey Dahil Pasaport nedir?
  3. Vodafone Red 15 Hangi ülkeleri arayabilir?
  4. Her Şey Dahil Pasaport Dünya Paketi nedir?
  5. Redli 15 tarifesi ne kadar?
  6. Turkcell Alo Avrupa hangi ülkeleri kapsıyor?

Red hangi ülkelerde geçerli?

Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Danimarka, Estonya, İzlanda, Japonya, Karadağ, Lüksemburg, Moldova, Suudi Arabistan, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, KKTC, Letonya, ...

Vodafone Her Şey Dahil Pasaport nedir?

Her Şey Dahil Pasaport, tarifenizdeki hakları yurt dışında da kullanabilmenizi sağlayan bir yurt dışı paketidir. Bu pakete sahipseniz, Yurt dışında Türkiye saati ile 24:00'a kadar olan kullanımlarınız günlük olarak ''Her Şey Dahil Pasaport'' ücreti olarak yansıtılır.

Vodafone Red 15 Hangi ülkeleri arayabilir?

Vodafone Red Tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında tüm cep, ev ve iş numaralarını arayabileceğiniz Vodafone ülkeleri:
  • Almanya.
  • Amerika Birleşik Devletleri.
  • Arnavutluk.
  • Avusturalya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.
Daha fazla öğe...

Her Şey Dahil Pasaport Dünya Paketi nedir?

Her şey dahil pasaport dünya paketi günlük 59,90 TL olup,tarife hakları bittikten sonraki ses aşımları 1,02 TL/dk dır. 61 ülkede geçerlidir ve paket sadece yurt dışında devreye girer.

Redli 15 tarifesi ne kadar?

Paket dahilinde 1500 Dk konuşma süresi ve 15 GB mobil veri hakkınız olacak. Paketinizi aşmanız halinde 100 KB veri 0.57 kuruş olacak şekilde ücretlendirilir. SMS hakkınız bittikten sonra her bir SMS 40.76 KR, konuşma süreniz bittikten sonra her dakika 56.70 KR olacak şekilde ücretlendirilir.

Turkcell Alo Avrupa hangi ülkeleri kapsıyor?

Paket kapsamında arayabileceğiniz ülkeler şunlardır: Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Norveç, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya, Ukrayna ve Yunanistan.