Vodafone den hediye internet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone den hediye internet nasıl alınır?
  2. Vodafone EBA 8 GB nasıl alınır?
  3. Vodafone yanımda 5 GB hediye nasıl alınır?
  4. Vodafone EBA 8 GB internet nasıl kullanılır?
  5. Vodafone EBA için internet veriyor mu?

Vodafone den hediye internet nasıl alınır?

VODAFONE Yanımda Uygulaması 1 GB hediye İnternet Bu işlemi yapabilmek için 7000'e “ S ” yazarak kısa mesaj göndermenizin ardından cep telefonunuza gelen şifre ile yanımda uygulamasına giriş yapabilir, 1 GB hediye internete sahip olabilirsiniz. Hattınıza tanımlanan hediye internetin kullanım süresi 1 aydır.

Vodafone EBA 8 GB nasıl alınır?

EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

Vodafone yanımda 5 GB hediye nasıl alınır?

Hediye 5GB Paketi
  1. Redli ya da Redli Genç tarifelerde 12 ay boyunca her ay tarifenize ek 5 GB, toplamda 60 GB hediye kazanırsınız.
  2. Hediyenizi almak için Vodafone Yanımda Uygulaması'na girerek, Ek Paketler bölümüne göz atmanız yeterli.
Daha fazla öğe...

Vodafone EBA 8 GB internet nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Vodafone EBA için internet veriyor mu?

Vodafone, geçen eğitim-öğretim yılında olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılında da MEB'in uzaktan eğitim karar üzerine verilen 3GB internet desteğine 3GB daha ekleyerek toplamda 6GB interneti 'e kadar, Milli Eğitim Bakanlığına ait eba.gov.tr ve EBA uygulaması'nda kullanılmak üzere tüm Vodafoneluların ...